ΚΙΣΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1   — Το σιωνιστικό Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο Ελλάδας (ΚΙΣΕ), το οποίο ενώ συναντά και καθοδηγεί τις πολιτικές ηγεσίες του αντισυνταγματικού τόξου συχνά-πυκνά, είναι σαν να μην υπάρχει για την ψευδεπίγραφη αριστερά, δεν υπάρχει ούτε για τους ψευδαναρχικούς και τους πάσης φύσεως ψευτοκουλτουριάρηδες, ούτε για το ΚΚΕ!!!! Παρεμβαίνουν και κατευθύνουν και επιβάλουν τα πάντα, αλλά κανένας αυτοανακυρηγμένος αγωνιστής δεν συγκινείται να τους βάλει στη θέση τους. Τους είδαμε και στη προηγούμενη ανάρτηση Εν γνώσει της Χρυσής Αυγής η στοχοποίηση των ψηφοφόρων της από τα υπόλοιπα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.  Παρεμβαίνουν και καπηλεύονται την χωρίς αμφιβολία στυγνή δολοφονία του Φύσσα από τον νεοναζί παρακρατικό και το δουλεύουν για να επιβάλουν σιωνιστικές πολιτικές. Πολιτικές κατακτητή και εισβολέα. Πολιτικές επικυρίαρχου!!! Νισάφι πια. Ως πότε θα τους ανεχόμαστε????
  — Σε μια επίδειξη θράσσους, μίσους και παρακρατικής και παραθρησκευτικής μισαλλοδοξίας, αυτοί που το βάρβαρο κράτος τους έχει αιματοκυλήσει επί 69 χρόνια τη Μέση Ανατολή, αυτοί που έχουν περιχαρακώσει τις Εβραϊκές γειτονιές, για να μη τις διαβαίνουν τα κατ΄ αυτούς “μιάσματα” των μεταναστών, των μαύρων, των κίτρινων, των τσιγγάνων αλλά και των ΕΛΛΗΝΩΝ, αυτοί που έχουν στηρίξει ξεδιάντροπα τη κάθε φασιστική και στρατιωτική χούντα, αυτοί που επιβάλουν με την οικονομική τους δύναμη, τη φτώχεια, τη πείνα και την εξαθλίωση,
  — ΑΥΤΟΙ, τολμούν με θράσσος να μας προκαλούν και να εμφανίζονται ως προστάτες της δημοκρατίας, ως εχθροί του ναζισμού, ως προστάτες της αξιοπρέπειας και του πολιτισμού του ανθρώπου, όχι απλά και φιλολογικά, αλλά για να προσδιορίζουν και να επιβάλουν τη νομοθετική απαγόρευση των ανθρώπινων και πολιτικών και συνταγματικών δικαιωμάτων, σε όλους όσους ΑΥΤΟΙ θα κρίνουν ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, το ποιος είναι αντισημίτης.
— ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ  ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ μέσα από τις ιστοσελίδες τους!!!!!
  — ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣΕ, ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΒΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ:

  — ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Στις 8 Μαΐου 2012, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας τους Έλληνες Εβραίους, ανακοίνωσε  ότι «την 6η Μαΐου, με την εκλογή νοσταλγών του Φασισμού και του Ναζισμού, η Ελληνική Δημοκρατία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα» και κάλεσε τις δημοκρατικές δυνάμεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τα μέσα ενημέρωσης, τους ανθρώπους του πνεύματος και του Πολιτισμού, να συστρατευτούν ώστε να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού.
Τη 17η Σεπτεμβρίου 2013 έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας, ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας που δολοφονήθηκε ύπουλα από έναν ορκισμένο οπαδό του Ναζισμού. Παραβιάσθηκε η αξιοπρέπειά μας, η ελευθερία μας, η δημοκρατία μας και ο ανθρωπισμός μας… Δεν αρκεί πλέον η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.
Καλούμε τον Πρωθυπουργό της χώρας, μαζί με όλους τους ηγέτες των δημοκρατικών κομμάτων να συμπράξουν άμεσα για τη κοινή αντιμετώπιση των μορφωμάτων του Ναζισμού και του Φασισμού στην Ελλάδα, νομοθετώντας έναν ισχυρό και αποτελεσματικό νόμο κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού και να προβούν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που θα απαγορεύουν τη συμμετοχή σε κάθε είδους εκλογικής διαδικασίας ατόμων ή οργανώσεων που τελούν με ναζιστικές μεθόδους εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας και της κοινωνίας. Οφείλουν όλοι να μετουσιώσουν τις υποσχέσεις τους σε νομοθετική πράξη, για να τεθεί οριστικό τέρμα στους νοσταλγούς των πλέον σκοτεινών σελίδων της ιστορίας μας.
Οι αρνητές του Ολοκαυτώματος, του μεγαλύτερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, δεν είναι απλά κήρυκες του Αντισημιτισμού, είναι κήρυκες του μίσους απέναντι στον πολιτικό αντίπαλο, στο μετανάστη, στο τσιγγάνο, στο μαύρο, στο κίτρινο, στο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Ο Παύλος Φύσσας ήταν ένας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, πολιτικός αντίπαλος του ναζισμού, και γι’ αυτό δολοφονήθηκε. 
Έχουμε όλοι καθήκον να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας, τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού μας.  
Αθήνα,  23 Σεπτεμβρίου 2013
Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος=== ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΡΕ. Να γίνει άμεσα απογραφή στις γειτονιές των Εβραίων της Αττικής και της Θεσσαλονίκης και όπου αλλού υπάρχουν, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ. Να καταγραφεί, σε πόση απόσταση υποχρεώνονται οι τσιγγάνοι, να διέρχονται μακράν των περιοχών που ελέγχονται από Εβραίους. Πόσοι μαύροι, πόσοι κίτρινοι και πόσοι κιτρινόμαυροι, συγκατοικούν σε οικοδομές που διαμένουν Εβραίοι.
Ποιον δουλεύετε ρε???? Καρφί δεν σας καίγεται αν τους δείτε να πέφτουν δίπλα σας νεκροί από πείνα που ΕΣΕΙΣ επιβάλετε. Τολμάτε να μιλάτε για ανθρωπισμό και δημοκρατία, σεις οι χείριστοι φασίστες σε όλη τη γη. Σεις τολμάτε να κάνετε κύρηγμα για ρατσισμό και διακρίσεις????

ΟΧΙ ρε κοπρίτες. Δεν είμαι αντισημίτης….. ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΑΖΙ ΕΙΜΑΙ!!!!! ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!

Απάντηση