ΣΑΜΑΡΑΣ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΑΓΚΑΛΙΕΣ  — ….Ενώ ο νεοφιλελευθερισμός, εκσυγχρονισμένος νεοφασισμός, χρησιμοποιεί τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να επιβιώσει!!!

  — Μπορεί να κτυπηθεί ο νεοφασισμός κι ο νεοναζισμός από περαιτέρω κουρέλιασμα του Συντάγματος και μάλιστα να βαπτιστεί αναβάθμιση;

  — Μπορεί να κτυπηθεί ο νεοφασισμός κι ο νεοναζισμός με 2 εκατομμύρια ανέργους;

  — Μπορεί να κτυπηθεί ο νεοφασισμός κι ο νεοναζισμός με λιγότερα Σχολεία και περισσότερες φυλακές;

  — Μπορεί να κτυπηθεί ο νεοφασισμός κι ο νεοναζισμός με την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας;

  — Μπορεί να κτυπηθεί ο νεοφασισμός κι ο νεοναζισμός με λιγότερα Νοσοκομεία;

  — Μπορεί να κτυπηθεί ο νεοφασισμός κι ο νεοναζισμός με 5.000 αυτοκτονίες;

  — Μπορεί να κτυπηθεί ο νεοφασισμός κι ο νεοναζισμός με Χαράτσια, με μισθούς και συντάξεις πείνας και λιμοκτονία του ελληνικού λαού;

  — Μπορεί να κτυπηθεί ο νεοφασισμός κι ο νεοναζισμός με συσσίτια, με παιδιά που χάνουν τις αισθήσεις από πείνα στα θρανία όσων Σχολείων παραμένουν σε λειτουργία;

  — Μπορεί να κτυπηθεί ο νεοφασισμός κι ο νεοναζισμός με ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας;

  — Μπορεί να κτυπηθεί ο νεοφασισμός κι ο νεοναζισμός με τους Βορίδηδες, Γεωργιάδηδες, Πλεύρηδες, Λαζαρίδηδες. Σαμαράδες, Βενιζέλους;

  — Μπορεί να κτυπηθεί ο νεοφασισμός κι ο νεοναζισμός όταν η «δικαιοσύνη» δαγκώνει σαν φίδι τους αδύνατους, τους ξυπόλητους; ‘Οταν μπροστά σ’ αυτό τον όλεθρο εκδίδουν αποφάσεις νομιμοποίησης της κατακρεούργησης του λαού μας; (π.χ. Πίνουν νερό με αρσενικό στις Σκουριές κι ο εισαγγελέας βρίσκει ένοχο τον Πάνο Καμμένο και προστατεύει τον Πάχτα… Εκδίδουν χιλιάδες διαταγές πληρωμής των τραπεζών… αποδέχονται παραβιάσεις του δικού τους αστικού Συντάγματος…)

Αμέτρητα μπορεί… μπορεί… μπορεί…
Κι όμως μπορεί αυτή η κλίκα των γερμανοτσολιάδων και των μνημονίων να πάει μαζί με τη χα -άλλωστε αυτοί την κατασκεύασαν- εκεί που ανήκουν!
Αρκεί οι αντιμνημονιακές δυνάμεις να μην παγιδευτούν στη «στρατηγική της έντασης» που συντονίζουν τα αφεντικά της ακροδεξιάς κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

Αρκεί η αντιμνημονιακή αντιπολίτευση να πιστέψει ότι μπορούν μαζί -πέhttp://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/10/blog-post_745.htmlρα από ιδεολογικές διαφορές- να ανατρέψουν αυτό το χυδαίο νεοφιλελεύθερο έκτρωμα!
Καμία συναίνεση, καμία συνεργασία για τη δήθεν προστασία από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Καμία συναίνεση, καμία συνεργασία για τη δήθεν προστασία της Δημοκρατίας!
Καμία συναίνεση, καμία συνεργασία χωρίς τον οριστικό απεγκλωβισμό από μνημόνια και την απόδοση των εγκληματικών ευθυνών!
ΣΑΜΑΡΑΣ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 2Αναρτήθηκε από sibilla

Απάντηση