ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ  — Χθες και σήμερα έχω διαβάσει 3 εκδοχές κατηγορητηρίων κατά των συλληφθέντων ναζιστών της Χρυσής Αυγής. Αν όντως είναι γνήσια, αν δηλαδή είναι τα κατηγορητήρια που συνέταξε ο σχετικός εισαγγελέας, πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα αποδειχθεί …άσχετος. Θα είναι πρώτη φορά που θα κατηγορηθεί οργάνωση για…. βιασμό!!!! Διότι δεν είναι ο Κασιδιάρης και οι συνναζιστές του που κατηγορούνται ευθέως και ατομικά για τέτοια εγκληματική πράξη, αλλά η… εγκληματική οργάνωση!!!!
   — ΔΗΛΑΔΗ θα πρέπει ο εισαγγελέας ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, συμμετείχαν από κοινού σε παρτούζες με ανήλικα!!!! πράγμα που δεν φαίνεται να διαθέτει στοιχεία!!!!
   — Διάβασα και άλλα ευτράπελα του κατηγορητηρίου και πολύ φοβούμαι, ότι το θέμα θα το ξεφουσκώσουν απότομα, όπως απότομα το φούσκωσαν!!!
   — ΠΑΝΤΩΣ αυτό που βέβαια πιστεύω είναι, ότι οι ναζιστοφασίστες ήσαν και είναι βραχίονας της ΠΑΝΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, για την τρομοκράτηση του λαού, και επομένως οι τραμπούκοι θα συνεχίσουν να υπάρχουν, για να συνεργάζονται με τη ναζιστική εξουσία των Αθηνών.
   — Επί πλέον, ήδη το δήλωσε στην… Αμερική και ο Σαμαράς, στόχος της κρατούσης ναζιστικής εξουσίας, του αντισυνταγματικού τόξου των Αθηνών, είναι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι τώρα με τις συλλήψεις, θα καταλάβουν πόσο λάθος έκαναν που τους ψήφισαν και θα επιστρέψουν στα άλλα, στα νόμιμα ναζιστικά κόμματα εξουσίας.

2 Comments

Απάντηση