DAVID CESARINI: ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

11 Φεβρουαρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Εβραίος ιστορικός, σπεσιαλίστας του “ολοκαυτώματος”, θεωρεί ότι μια ανθρωποσφαγή στην Αίγυπτο είναι αναγκαία!!!

Η εκτεταμένη προπαγάνδα περί του εβραϊκού “Ολοκαυτώματος”, έχει χρησιμοποιηθεί ως ένα αποτελεσματικό όπλο για την υποστήριξη της βίας, των βασανιστηρίων και των δολοφονιών κατά των Παλαιστινίων. Ακόμα κι αν οι Παλαιστίνιοι, δεν είχαν πάρει μέρος, σε κάθε πιθανολογούμενο έγκλημα ενάντια στους Εβραίους κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ασφαλώς το Ολοκαύτωμα, είναι μια διαρκής επίκληση, για να δικαιολογήσει την τρομοκρατία και τις μαζικές δολοφονίες και εναντίον του παλαιστινιακού λαού. Πρόσφατα αυτό φαίνεται από την υποστήριξη στον (απατεώνα) Elie Wiesel, υπεύθυνο για τη δολοφονία και τον ακρωτηριασμό χιλιάδων Παλαιστινίων, γυναικών, ανδρών και παιδιών στη Γάζα. Τώρα, έχουμε έναν ιστορικό (μυθοπλάστη) του “Ολοκαυτώματος” και πρώην (ειδικός) Ισραηλινός “kibbutznik”, τον καθηγητή Ντέιβιντ Cesarani , να παίζει διαρκώς με την ιδέα, ότι υπάρχει ανάγκη για ένα νέο “Τιενανμέν”.
Στο ίδιο στιλ, μια σφαγή στη Πλατεία (του Καϊρου) στην Αίγυπτο, (ισχυρίζεται ο νεοναζί εβραίος), είναι ένας τρόπος, δυναμικής καταστολής της αναρχίας που αφήνει πίσω του ο Μουμπάρακ. “Ακαδημαϊκοί” σαν τον Cesarani, δείχνουν ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως περιγράφουν για το “Ολοκαύτωμα”, όταν υποστηρίζουν την άσκηση βίας και την απανθρωπιά από το εβραϊκό κράτος των ρατσιστών;;; Είστε ο κριττής τους.

Δεν υπήρξε καμία εκδήλωση αγανάκτησης. Δεν είχαμε καταιγισμό φωνών διαμαρτυρίας, δεν φάνηκε στα blogs ότι τους κατέπληξε, δεν έγιναν καφτές συζητήσεις στα ραδιόφωνα, ούτε πήραν φωτιά οι τηλεφωνικές γραμμές. Ίσως αν μιλάμε για τη σφαγή των Αιγυπτίων, είναι κάτι το πολύ φυσιολογικό αυτές τις μέρες.
Ο καθηγητής Cesarani ρωτήθηκε από τον Michael Portillo για το «ηθικό δίλημμα», για το πώς να ασχοληθεί κανείς με αυτό (το άγνωστο) που έρχεται μετά τον Μουμπάρακ. “Κι αν αυτό είναι χειρότερο από τον Μουμπάρακ;;; Πρέπει να συνθλιβεί;;;”.
Ο καθηγητής Cesarani είπε, ότι αν κάποιος πάρει την “αμιγώς πραγματιστική άποψη”, τότε, «το αποτέλεσμα μιας καταστολής, στο στιλ της πλατείας Tiananmen είναι επιθυμητή και είναι προβλέψιμη. Διότι, είπε, εάν το επιτρέψουν να εξελιχθεί σε ένα ανεξέλεγκτα δημοφιλές δημοκρατικό κίνημα, δεν θα μπορούν να προβλέψουν τι πρόκειται να συμβεί. Αλλά μπορείτε να προβλέψετε ίσως ότι μετά από μια σύντομη, απότομη, μαζική καταστολή με τεράστιο κόστος σε ανθρώπινες ζωές, θα υπάρξει μια “σκυθρωπή” σταθερότητα».
Ο Portillo ξαφνιάστηκε. «Αρκετά καλά άκουσα τι είπατε;;; πολλοί άνθρωποι θα σοκαριστούν ακούγοντας όοτι – ένα αποτέλεσμα στο στιλ της (πλατείας) Τιενανμέν θα ήταν επιθυμητό…”.
Ο Cesarani απάντησε ότι, «κανένας στη Δύση δεν κλαίει πλέον τόσο πολύ πάνω από
την πλατεία Τιενανμέν, επειδή κάνουμε πολλές συναλλαγές με την Κίνα. Έτσι, πολλά επιχειρηματικά συμφέροντα θα έλεγα, βολεύονται στην ησυχία, διότι, ίσως προτιμούν, και τον τρόπο με τον οποίο οι Κινέζοι διαχειρίζονται τη μετάβασή τους (στις αγορές)”.
Ένα άλλο μέλος του πάνελ, ο Matthew Taylor, πρώην σύμβουλος του Τόνι Μπλερ και τώρα διευθύνων σύμβουλος της Royal Society of Arts, μιλώντας στη συνέχεια των σχολίων του Cesarani για την πλατεία Τιενανμέν, τον χαρακτήρισε ως «απίστευτα γενναίο» και είπε: «με έναν τρόπο, μπορώ να το δω. Να το επιχειρήσουν”.
Brendan O’Neill
Ο David Cesarani είναι καθηγητής της Ιστορίας στο Royal Holloway, University of London, Αγγλία. Αυτός ενημέρωσε τη Βρετανική υπηρεσία που είχε την ευθύνη για την Ημέρα Μνήμης του “Ολοκαυτώματος” και αυτός ήταν μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και μέλος της αντιπροσωπείας στη διακυβερνητική ειδική ομάδα της Κοινοπολιτείας, για τη «Διεθνή Συνεργασία για την εκπαίδευση για το Ολοκαύτωμα, τη μνήμη και την έρευνα”. Αυτός (επίσης), είναι ο συντάκτης της τελικής λύσης: “Προέλευση και Εφαρμογή” (1994) και της “Επαναξιολόγησης (2002) των παραυρεθέντων στο Ολοκαύτωμα” και ο συντάκτης της “Δικαιοσύνης σε Καθυστέρηση”: Πώς η Βρετανία αποτέλεσε καταφύγιο για ναζί εγκληματιών πολέμου (1992).
ΠΗΓΗ: http://www.davidduke.com/general/22899_22899.html
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης
============================================
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:

1.— Για να είναι αυτό το ναζιστικό γουρούνι στη Βρετανία τόσα χρόνια και με τη συνηθισμένη εβαίικη ευκολία, να σκαρφαλώνει στην Ακαδημαϊκή κοινότητα, με πείθει, ότι πράγματι η Βρετανία ήταν κι’ αυτή (μαζί με τις ΗΠΑ και τη Λατινική Αμερική, ένα άριστο καταφύγιο Εβραίων Ναζιστών και Νεοναζιστών Σιωνιστών.
2.— Πρέπει τελικά, να δούμε, να μελετήσουμε τη θεωρεία του και γιατί όχι: ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ — ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ CECARINI ΕΙΝΑΙ.–

Απάντηση