Χρυσοπράσινες μαφίες

7 Οκτωβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

VENIZELOS BENFATHER 1  — Eνώ βρέθηκαν ουκ ολίγοι μάρτυρες, όλοι πρώην μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που καταθέτουν χωρίς να γίνονται γνωστά τα ονόματά τους για τα “κατορθώματα” της συμμορίας, μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει βρεθεί κανείς να καταθέσει παλιότερα, ανωνύμως έστω, για την υπόθεση του Χριστοφοράκου, του Μαντέλη, του Τσουκάτου, του Τσοχατζόπουλου. Αντιλαμβάνομαι ότι η ομερτά του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ πιο σοβαρή από αυτή της Xρυσής Aυγής.

  — Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι στις υποθέσεις που “διέπρεψε” το ΠΑΣΟΚ έχουμε ακόμα μαύρα μεσάνυχτα. Λες και είναι δυνατόν ο Τσοχατζόπουλος να καταχράστηκε αυτά τα εκατομμύρια ευρώ, χωρίς κανείς μέσα στο ΠΑΣΟΚ να αντιληφθεί κάτι.

  — Η Χρυσή Αυγή από την άλλη, εκτός από το γεγονός ότι οι κατηγορούμενοι καρφώνουν πλέον ο ένας τον άλλο, γνωρίζει κάποιους από τους προστατευόμενους μάρτυρες. Σήμερα μάλιστα ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Μπούκουρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον ανακριτή, επειδή τον ενέπλεξε κάποιος μάρτυρας. Σε δηλώσεις του δε στους δημοσιογράφους, είπε ότι γνωρίζει τον μάρτυρα και ανέφερε μάλιστα και το όνομά του. Πριν μέρες το ανακριτικό γραφείο έδωσε κατά λάθος το όνομα ενός προστατευόμενου μάρτυρα στους δικηγόρους των κατηγορουμένων και αυτοί το έκαναν βούκινο.

  — Έχω αποφασίσει ότι οι Χρυσαυγίτες είναι αυτό που δείχνει το πρόσωπό τους, καθυστερημένοι. Ως τέτοιοι, δεν γνωρίζουν τίποτα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και γι’ αυτό δεν υποστήριξαν ότι όλες οι φωτογραφίες όπου εμφανίζονται ντυμένοι ως Ναζί ή να φέρουν ναζιστικά σύμβολα, είναι φωτοσοπιές.

  — Αν δεν ήταν καθυστερημένοι θα είχαν μάθει από την ομερτά του ΠΑΣΟΚ και δεν θα κυκλοφορούσαν απειλώντας διάφορους με το “αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω”.

Από swell
Αναρτήθηκε από Greki

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Με εκπλήσσει η ανυπαρξία αναφοράς στη συμμορία της ΝΔ. Δεν έχει τη δική της συμμορία??? Δεν ανήκει στη ΚΑΜΟΡΑ του αντισυνταγματικού τόξου???? Δεν έχει τη δικιά της ομερτά???

Απάντηση