ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ - ΚΑΚΑΒΙΑ 2- ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΜΕ Roberto Chaidi   — Αυτόν που τον αποκαλύψαμε και άρχισε να παίζει το στόρι του πονεμένου Βορειοηπειρώτη??? Ακόμα και οι Αλβανικές ιστοσελίδες τον πήραν και τον άρχισαν στον χαβαλέ.

  — Μετά τον ντόρο που είχε γίνει, για μεγάλο διάστημα εξαφανίστηκε. Η αποκάλυψη χαλούσε τον ιδεολογισμό του μασόνου Μιχαλολιάκου και οι κοτσάνες ψευδοεθνικισμού που έλεγαν, φαίνεται ότι δεν έπειθαν μερίδα των οπαδών, όσο και αν τους έδερναν.

  — Το ότι για μεγάλο διάστημα δεν ασχολήθηκε κανένας ξανά, με τον αγαπημένο αλβανοτραμπούκο του Μπαρμπαρούση, τον Roberto Chaidi, φαίνεται τον ξεθάρεψε και πριν ένα μήνα, έκανε νέα δειλά βήματα, στη φιέστα της Χρυσής Αυγής, στο μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς, στα Ελληνοαλβανικά σύνορα. ‘Ελα όμως που η βλακεία ξεχειλίζει και εκεί που η Χρυσή Αυγή, προσπαθεί να παίξει τον εθνικισμό της, και αντικαθιστά προσωρινά τις ναζιστικές σημαίες με τις Ελληνικές, για να τρομάξουν δήθεν τους Αλβανούς, ξεφυτρώνει ο Roberto Chaidi με…. Αλβανική σημαία γεμάτος καμάρι, σαν ουτσεκάς του Κοσόβου!!!….

  — Τι να δεις και τι να πεις για την εικόνα….. Ξέραμε το γεγονός της ψευτομαγκιάς, αλλά άλλη γεύση να βλέπεις το αποτύπωμα της βλακείας του νεοναζισμού!!!! Κάπου θα τη ξέχασε την…. ελλημνική καταγωγή του.

  — Υπενθυμίζω μερικές αναρτήσεις για τον Ρομπέρτο:

Ο Αλβανός ΧρυσΑυγίτης Roberto Chaidi, έχει ξενοδοχείο στην Αλβανία και …ΕλληΜνική …Επειχήρηση για κάλτσες!!!

Μάκη, ξέρουν οι εδώ παρατρεχάμενοι τεμπέληδες ότι, όταν οι Αλβανικές ιστοσελίδες «βλέπουν» Tsoutsouneros, το αναφέρουν???

Kreshnik Vlora: «O Roberto Chaidi είναι ο τέλειος Αλβανός Εθνικιστής» !!!

Απάντηση