ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 1997  — Φαγάνας, αλλά σε ένα πράμα είχε απόλυτο δίκιο η Άκης Τσοχατζόπουλος (και να δείτε ότι στο φινάλε, θα του βγει και σε καλό). Οι ανακριτικές αρχές και το δικαστήριο ΕΠΡΕΠΕ να καλέσουν και να ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΥΣΕΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ “ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ” ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΏΝΑ ΣΗΜΙΤΗ. Μιλάμε για τρισεκκατομμύρια, για τα οποία ο οικονομολόγος πρωθυπουργός Σημίτης, που για όλα είχε λύσεις, αλλά και προσβάσεις σε όλες τις διεθνείς τράπεζες, θα πρέπει να ήταν πανηλίθιος, αν κατά σύμπτωση ήταν αμέτοχος στις άγριες μάσες….

  — Αν όμως ο Σημίτης και η αυλή του ήσαν αμέτοχοι, τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τον Παπακωνσταντίνου και το υπόλοιπο ληστρικό και μιζαδόρικο αληταριό, τι το μάζεψε στη ληστρική αυλή του???? Ήξερε, συμμετείχε ενεργά και συγκάλυπτε όλες τις παρανομίες των κυβερνήσεών του. Ήταν ο αρχηγός της μάσας.

  — Οι φωτογραφίες εποχής είναι εύγλωττες και αν τις βλέπουμε οι πιο παλιοί, ανατριχίλα τρόμου μας καταπιάνει, εξ αιτίας της συνολικής συμμορίας Σημίτη-Τσοχατζόπουλου και ΣΊΑ…. ΔΕΙΤΕ:

  — Φωτο 1
— Οι υφιστάμενες -τότε- επιλογές ….στα “ράφια” των πολεμικών βιομηχανιών ….πολλά τα λεφτά ….να φάνε ούλες οι “σημιτο-όρνιθες” και όχι μόνον ο κόκορας ο Άκης!
— Πολεμικά παιχνιδάκια ….αεροπλανάκια, πυραυλάκια, κλπ  ….”παζάρευε” ν’ αγοράσει ο Άκης ….με το Σημίτη  φυσικά  ….και όλο το ΚΥΣΕΑ !

ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 1997 ΣΗΜΙΤΗΣ - ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ  — Φωτο 2 

Σημίτης: Πρόσεξες Άκη, πως όταν δεν μιλάω για οικονομικά θέματα κάνω ελάχιστα “σαρδάμ”;(γιατί άραγε)

Άκης: Να σου πω την αλήθεια πρόεδρε δεν το πρόσεξα..(φαίνεται είχε το νου του αλλού ….στο μέλι!)

[ΔΏΣΤΕ ΒΆΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΝΗΡΈΣ ΜΑΤΙΈΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΆΚΙΑ  ….ΒΛΆΚΑ ΈΛΛΗΝΑ ΤΙ ΨΉΦΙΖΕΣ !…]

Αναρτήθηκε από Γ.Δ.

Απάντηση