ΑΔΩΝΙΣ -ΕΥΓΕΝΙΑ -ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ  — Την ολοκλήρωση της κινητικότητας στο υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης από το νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» στη Δυτική Αττική.

  — Από την ερχόμενη εβδομάδα συνολικά 1.618 εργαζόμενοι των νοσοκομείων – «δεξαμενών» της κινητικότητας θα μετακινηθούν στις νέες τους θέσεις. Σημειωτέον ότι οι εργαζόμενοι έχουν κληθεί να επιλέξουν έως τρία νοσηλευτικά ιδρύματα, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι δεσμευτικό καθώς η μετακίνησή τους θα γίνει με βάση κυρίως τα προσόντα τους όπως αυτά αποτυπώνονται στη μοριοδότηση του ΑΣΕΠ.
   — «Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και επιτεύχθηκε η ταχύτερη εφαρμογή της κινητικότητας στο ελληνικό κράτος. Θα πρέπει όμως στη συνέχεια να είμαστε ακόμα γρηγορότεροι» είπε ο Αδωνάϊ Γεωργιάδης.

  — Κατά την αιφνιδιαστική και σύντομη επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» που είναι ένα από τα τέσσερα νοσοκομεία της Αττικής που αλλάζουν χρήση, ο υπουργός συνάντησε κι έναν… γνωστό του από τις κινητοποιήσεις των υγειονομικών για το θέμα της αλλαγής των επίμαχων νοσοκομείων. Πρόκειται για τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του «Αγία Βαρβάρα», τον κ. Μιχάλη Σελέκο, με τον οποίο μάλιστα ο υπουργός είχε βάλει… στοίχημα στον τηλεοπτικό αέρα ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις με την κινητικότητα.
   — «Δεν γίνεται να τζογάρετε με τη δουλειά των εργαζομένων» ήταν η απάντηση του συνδικαλιστή στις 3 Σεπτεμβρίου που είχε εκτυλιχθεί η ζωντανή αντιπαράθεση τους, επιμένοντας πως ο κ. Γεωργιάδης δεν λέει όλη την αλήθεια στον κόσμο.

  — Κατά τη σημερινή τους συνάντηση, αφορμή για αντιπαράθεση βρέθηκε και πάλι: Ήταν η αλλαγή χρήσης του νοσοκομείου. Οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον υπουργό ότι το νοσοκομείο είναι επί της ουσίας κλειστό, όπως και τα υπόλοιπα νοσοκομεία που αλλάζουν χρήση στην Αττική.

  — Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι από τη Δευτέρα το νοσοκομείο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του σε νέα βάση, με τη λειτουργία εξωτερικών ιατρείων όλων των ειδικοτήτων.
Αναρτήθηκε από  press-gr

 === ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:  Σύμφωνα όμως με άλλες παραπληροφορίες, η Ευγενία υποφέρουσα από παραμελισμό, έχει διάφορη άποψη, καθότι ο απέναντι γείτονας τη παρατηρεί βάναυσα. Αυτό συνεπάγεται να οδηγείται η Ευγενία σε αυτόβουλη κινητικότητα χωρίς σταματημό, η οποία την εξαναγκάζει να αιτείται παρά του συζύγου, την άμεση και αέναη ένταξή της στο πρόγραμμα κινητικότητας του υπουργείου κατάργησης της υγείας. Άρχισε δε να παραφέρεται και να απειλεί, ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες μετά του γείτονος και όποιον βρει μπροστά της και θα αρχίσει το ντανς σε έκδοση μπλουζ, για αποθεραπεία. Ακόμα και με Καιάδα απειλήθηκε ο υπουργός….

Απάντηση