Οι Ταρζανιές των αλληλοεξαρτώμενων κουραδομηχανών….

13 Οκτωβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΣΑΜΑΡΑΣ -ΤΣΙΠΡΑΣ -ΤΑΡΖΑΝ  — Καλά όλα… Αλλά!!!…
   — ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ το πως εκκολάφθηκε η μεταχουντική χούντα, με αθρόα βαφτίσια φασισταριών σε αντιστασιακούς και με ταυτόχρονες μαζικές εκκαθαρίσεις των γνήσιων αντιστασιακών….
   — ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ το πως εκκολάφθηκε και προβλήθηκε ο κουραδοκουραμπιές Τσίπρας, ως ΔΗΘΕΝ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, επί υπουργείας του εβραιομασόνου Γεράσιμου Αρσένη!!!….

  — ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Ήταν σε ένα από τα εκατοντάδες 5μελή συμβούλια μαθητών και από το πουθενά, τα εντεταλμένα σιωνιστικά ΜΜΕ, άρχισαν να τον προβάλουν ενορχηστρωμένα και να του χρεώνουν τη μαθητική εξέγερση. Το απόλυτο ΚΑΠΕΛΩΜΑ, ένα έργο που το έχουμε ξαναδεί.

  — Ο ΠΑΝΑΝΙΚΑΝΟΣ πεντόβολος επιβλήθηκε από το πουθενά και από κατασκότεινα υπόγεια του εβραιομασόνου Αλαβάνου, σαν “ηγέτης” αλλά επί 5,5 χρόνια, το μόνο που απέδειξε, είναι ότι πρόκειται για ένα φυτό αποξηραμένο, ότι πρόκειται για ψόφιο γάϊδαρο, ανίκανο να τραβήξει το κάρο μιας ερμαφρόδιτης ψευδοαριστεράς!!!

   — Και οι δύο κουραδομηχανές, παρά το νεαρό της πολιτικής και βιολογικής ηλικίας τους, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΕΣ. Ούτε για ανακύκλωση δεν προσφέρονται!!!

   — Το διεφθαρμένο ψευδοκοινοβουλευτικό και ΚΑΡΑΧΟΥΝΤΙΚΟ καθεστώς της μίζας και της ρεμούλας, έχει ανάγκη από δύο ομοειδείς αλλά ψευδοαντιμαχόμενους πόλους εξουσίας, για να συνεχίζει ανενόχλητο τις μάσες.

   — Για να το πετύχει αυτό, σκηνοθετεί μάχες και θύματα και άλλοτε προσπαθεί να ηρωοποιήσει τον ναζιστοκουραμπιέ σιωνιστή Σαμαρά και άλλοτε τον πανβλάκα ναζιστοκουραμπιέ σιωνιστή Τσίπρα. Όλα τα ΜΜΕ δικά τους. Άλλοτε πουλάνε Σαμαρά ως φονέα χιμπατζήδων και άλλοτε (συγκυριακά) πουλούν Τσίπρα, ως αντιστασιακό και… (ήμαρτον) κατατρεγμένο του κώλου…. Αρουραίοι, που το κατεστημένο σύστημα διαφθοράς, τους προβάλει ως δεινόσαυρους!!!!….

Απάντηση