ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 1   — Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

  1.– Το έχω πει και το έχω αναλύσει τρεις φορές και το ξαναλέω χωρίς ανάλυση, ότι ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, δεν βλέπω τον Σαμαρά να συνεχίζει σαν πρωθυπουργός πέραν του Μαΐου 2014 και επειδή η τραπεζική χούντα δεν έχει λόγο να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, λέω ότι θα υπάρξει ενδο-συγκυβερνητική μεταβολή, με άλλον πρωθυπουργό, και θεωρώ επικρατέστερο, τον ψυχοπαθή αντισυνταγματολόγο του ψευδοΠΑΣΟΚ.

 2.– Εφόσον ο Σαμαράς τελειώσει από πρωθυπουργός και επειδή δεν προβλέπω να έχει όρεξη να ξαναδοκιμάσει τη τύχη του σε κοντινές εκλογές, σημειώνω ότι πιθανότατα θα τον τελειώσουν και από αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ).

 3.– Σε μια τέτοια τραπεζοφασιστική εξέλιξη, ο πλέον ισχυρός παίκτης που θα μπορούσε να διεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ, είναι συνολικά, το Μητσοτακέϊκο!!! Αν αποτολμήσει ο χοντρόμπαλος Κωστάκης Καραμανλής ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ξεδοντιασμένος, η ΝΔ θα έχει τη τύχη του ψευδοΠΑΣΟΚ, ίσως και χειρότερη.
 4.– Η οικογένεια Μητσοτάκη:  
α.– Από πολιτικής απόψεως είναι αποκλειστικά πτωματοφάγος. Τρώει πτώματα κέντρου, αριστερόστροφα (αλλά δεξιότροφα), μέχρι και ναζιστοφόρους χιμπατζήδες.

 β.– Επίσης εκπροσωπεί με αφοσίωση τον πλέον ακραίο νεοφιλελευθερισμό, με την έννοια του απόλυτου ξεπουλήματος και υποταγής του κράτους στο μαύρο και ασύδοτο μεγάλο κεφάλαιο. Αυτή του την και ναζιστική (λόγω μεθόδων επιβολής) συμπεριφορά, οι Μητσοτάκηδες την έχουν συμπυκνώσει στο ψευδεπίγραφο σύνθημα “λιγότερο κράτος.”
γ.– Διαθέτει από πάντα κόμμα μέσα στο κόμμα και όταν κρίνει ότι είναι στη κατάλληλη στιγμή κτυπά συντονισμένα, για να καταλάβει συνολικά το κόμμα στο οποίο είναι στεγασμένη και δι΄ αυτού την κρατική εξουσία. Ο ιδιωτικός κομματικός μηχανισμός είναι πανίσχυρος, καθότι συμπεριλαμβάνει στις τάξεις του μεγαλοεπιχειρηματίες, που επενδύουν καιροσκοπικά και κερδοσκοπικά, στις πολιτικές φιλοδοξίες της οικογένειας με το αζημίωτο.
δ.– Ποτέ δεν τίθεται θέμα ικανότητας ή ανικανότητας ή και ηλιθιότητας της ή του φερόμενου ως αρχηγού της οικογένειας. Ακόμα και στα καλύτερα του αιωνόβιου βρυκόλακα της πολιτικής, το οικονομικό παρακράτος κυβερνούσε πίσω από τον Μητσοτάκη και μαζί του από τα παρασκήνια.
ε.– Κάτω από αυτό το πρίσμα, η εικαζόμενη ή φημολογούμενη δυστροπία του γνωστού για τη βλακεία του, αλλά και για τον φασισμό του, Κυριάκου Μητσοτάκη, δήθεν πνέοντος μένεα κατά της Τρόϊκας, μόνο γέλια μπορούν να προκαλέσουν, αφού είναι γνωστό, ότι αν οι Μητσοτάκηδες μπορούσαν, θα απέλυαν όλους ανεξαιρέτως τους δημόσιους υπαλλήλους και θα ανέθεταν ευθέως τη λειτουργία του κράτους στις τράπεζες και στους εργολάβους. Είναι βλάκας όποιος πιστεύει, ότι ο ηλίθιος και φασίστας Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι σε πραγματική κόντρα με τη τρόϊκα, για την απόλυση ή μη, 1.000 – 1.500 υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Το επαναλαμβάνω, όποιος πιστεύει τέτοια παπαριά, είναι πιο βλάκας και από τον Κυριάκο ακόμα.
  — ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
  — Επομένως, εφόσον όπως τα έχω αναλύσει σε 3 προηγούμενες αναρτήσεις, θα έχουμε μέχρι τον Μάϊο 2014, πολιτικές εξελίξεις, με απόσυρση του Σαμαρά από τη πρωθυπουργία, οι Μητσοτάκηδες ανασυντάσσονται, για να διεκδικήσουν κόμμα και εξουσία συνολικά, χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία, αν θα είναι επικεφαλής η Ντόρα ή ο Κυριάκος. Σε κάθε περίπτωση, το πραγματικό κουβέρνο ανήκει στα υπόγεια τραπεζιτών και εργολάβων. Αυτό προϋποθέτει τη κατασκευή ενός πλέγματος ψευδών πολιτικών θέσεων από τους Μητσοτάκηδες, για να αποπροσανατολίσουν, ώστε να αποποιηθούν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί, από τη με τη θέλησή τους συμμετοχή στη κυβέρνηση δοσίλογων του Σαμαρά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι οι Νο 1 διεκδικητές κόμματος και κρατικής εξουσίας, αποχωρούντος του Σαμαρά και αυτή τη φορά, ή θα επικρατήσουν ή θα κάνουν τη ΝΔ χίλια κομμάτια.

Απάντηση