ΔΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  — Τηλεφώνημα για βόμβα στην Εφορία Χαλκίδας έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της εφημερίδας Ευβοϊκή Γνώμη.

  — Ο άγνωστος άντρας τηλεφώνησε από απόκρυψη και ισχυρίστηκε ότι σε μισή ώρα θα σκάσει βόμβα στην Εφορία στα Δύο Δέντρα.

  — Η εφημερίδα ειδοποίησε, ως όφειλε, την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.

  — Στη Λευκάδα, ο φαρσέρ ξέχασε να βάλει απόκρυψη στο τηλέφωνό του!!!!!

  — Χιλιάδες τηλεφωνήματα από φαρσερ έχουν γίνει για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στα Δικαστήρια Χαλκίδας (φωτο). Tο ίδιο συμβαίνει σε όλα τα δικαστήρια της χώρας από διαφόρους που προσπαθούν έτσι να αναβάλλουν την εκδίκαση της υπόθεσης τους.
  — Αποδείχτηκε στην περίπτωση 38χρονου, που θέλησε να αποφύγει τη δίκη στην οποία ήταν κατηγορούμενος για ακάλυπτες επιταγές. Δεν κατάφερε με νομικά τερτίπια να πάρει άλλη μια αναβολή και κατέφυγε στο τηλεφώνημα για βόμβα στο δικαστικό μέγαρο της Λευκάδας.
  — Πάνω στη φούρια του, όμως, ξέχασε να βάλει απόκρυψη στο τηλέφωνο του, πριν ειδοποιήσει για την τοποθέτηση βόμβας. Το αποτέλεσμα ήταν ο φαρσέρ να εντοπιστεί μέσα σε ελάχιστα λεπτά από αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, που του άσκησε δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων και διατάραξη συνεδριάσεων.
  — Ο 38χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο από το οποίο ζήτησε και πήρε αναβολή. Η ποινή που προβλέπεται για τέτοιου είδους «αστεία» ξεκινά από έξι μήνες και φτάνει τα δύο χρόνια φυλάκισης, ενώ παρά την αναστάτωση που προκάλεσε δεν κατάφερε να γλιτώσει και τη δίκη για τις επιταγές που εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο Λευκάδας.

ΠΗΓΗ: ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ

Απάντηση