Απάντηση στην “επανάσταση” του… Odysseas Freedom.

18 Οκτωβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ 28-10-2013  — Μερικές φορές, όταν λαμβάνω μερικά ανώνυμα γράμματα κήρυξης…. επανάστασης και ανατροπής της χούντας, μέσα από γνωστές συμβολικές μέρες, στη κυριολεξία βγαίνω από τα ρούχα μου. Ξέρω ότι γίνομαι κακός, αλλά κάποιος πρέπει να πει σε τέτοιους αφανείς εμπνευστές, που επιδιώκουν να στείλουν την άμορφη, αγύμναστη και ανοργάνωτη και…. ακέφαλη και χωρίς διεξόδους διαφυγής μάζα, σε μάχη κατά της χούντας, χωρίς αύριο, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

  — Έλαβα κι’ εγώ σπαμ email, με σχεδόν εμβατήρια, με έναρξη απανάστασης την…. 28-10-2013, με γαρνητούρα μια φράση του γνωστού Κλεάνθη Γρίβα, με προσβλητικές μπηχτές, πως ο λαός ρίχνει τουφεκιά στον αέρα και τη κοπανάει, ενώ ο εμπνευστής είναι εκ προοιμίου…. κοπανιστός, χωρίς πουθενά να λέει και να συμβουλεύει, το πως θα κρύβεται και θα επιβιώνει ο κάθε ακόλουθος του τίποτα επαναστάτη. Διότι η χούντα, η κάθε χούντα, το ρίχνει πάντα στο κυνήγι και στις ανθρωποθυσίες. Δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια!!! Οπότε τι γίνεται ρε δάσκαλε επανάστασης??? Ρίχνει ο πας μαθητής σου τη θεωρητική σου τουφεκιά και περιμένει τη χούντα στην οικία του, να τον κατασβερκώσει??? Εσύ θα κοιτάς και θα ετοιμάζεις την επόμενη επανάσταση στις 25-3-2014???? Κι΄ αν δεν συμφωνεί ο Κολοκοτρώνης και αν ενίσταται ο Παπαφλέσσας???

  — Μήπως εσύ ρίχνεις μια τουφεκιά και φεύγεις αόρατε αρχηγέ Odysseas Freedom?????????? Και η επανάσταση θέλει τη καθοδήγησή, την εκπαίδευση και την οργάνωσή της. Δεν είναι “άντε, λέμε μια μαλακία και τελειώσαμε.”

  — Επειδή χρησιμοποιείς μια φράση ενός σχεδόν επώνυμου (Κλεάνθη Γρίβα), φαντάζεσαι ότι έτσι θα ξεκινήσεις ολόκληρη επανάσταση?????

  — Έχεις δει πολλές επαναστάσεις να ξεκινούν από καθιερωμένες επετείους και από μια ανώνυμη μακακία??????????? Για λόγους οικονομίας το κάνεις??????? Μη ξεθαρέψει ο ραγιάς και ζητήσεις πιότερες αργίες, να ξεκουράζει τις επαναστάσεις του???????

Έχεις δει πολλές επαναστάσεις, να ξεκινούν από ακέφαλες και ανοργάνωτες μάζες???????????

Δεν πας να κάνεις καμιά άλλη δουλειά, αν δεν έχεις βάλει ποτέ το κεφάλι σου στον ντορβά?????

Απάντηση