ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ -ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ -ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ  — Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ,  ….”ΕΑΥΤΟΝ ΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ” …. ΗΜΑΣ ΘΕΛΕΙ….”ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ” !… Έτσι για τη πάρτη του, και επί τη ευκαιρία της επίσκεψής του, ζητά τα ελέη του… Γιώργου Παπαδάκη!!!!

  — ΑΕΙ ΚΑΛΙΆ ΣΟΥ ….ΦΙΛΑΡΆΚΟ! ΨΕΥΔΟΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΩΝ….

  — Όλο το γήπεδο δικό του!!!! Πήγε ο κοπρίτης Στρατούλης, άνευ αντιπάλου, να πει ότι θέλει, χθες στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και για να έχει ενδιαφέρον, έβγαλε για άλλη μια φορά, τον αντίπαλο που κρύβει μέσα στον… κόρφο του!!!! Και αυτή τη φορά, δεν ήσαν αόρατοι Χρυσαυγίτες που δεν πρόλαβε να αναγνωρίσει στα σκοτάδια του μυαλού του. Αυτή τη φορά ήταν ο Γιακουμάτος της ΝΔ, που προεδρεύει της επιτροπής της βουλής, για τη παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης!!!!! Μιας υπό κατάργηση κοινωνικής ασφάλισης, για την οποία κανένας Στρατούλης δεν βγάζει λέξη.

  — ΝΑ ΚΟΙΜΆΣΤΕ ΉΣΥΧΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΙ !
ΑΥΤΟΊ -ΟΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ- ΦΡΟΝΤΊΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΆΣ.
ΕΊΠΑΤΕ ΤΊΠΟΤΕ(;) ….ΑΚΟΎΣΑΤΕ ΠΟΤΈ ΚΑΝΈΝΑΝ ΑΠ’ ΑΥΤΟΎΣ(;) ….ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ  “….ΡΕ ΣΕΙΣ ΞΥΠΝΆΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΊΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΑΣΦΆΛΙΣΗ”  ….ΤΗΝ “ΑΡΠΆΖΟΥΝ” ΞΈΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΈΣ !

  — Επιτροπή για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ)
http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikes-Epitropes/CommiteeDetailView?CommitteeId=185ebbd4-cb9f-4096-9964-64e0b291b55e

  — Αντικείμενο της επιτροπής είναι η παρακολούθηση της λειτουργίας και εξέλιξης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και ιδίως της βιωσιμότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης του συστήματος. Αποτελείται από 15 μέλη. Μέλος της επιτροπής αυτής, είναι και ο μυθιστοριογράφος Στρατούλης, ένας ακόμα αγωνιστής βουτύρου του ΣΥΡΙΖΑ και μη χειρότερα. Δεν του μένει χρ΄΄ονος για το αντικείμενο της επιτροπής αυτής, αλλά του περισσεύει για να παίζει πόλεμο χωρίς αιτία.

  — Ενώ δε, έδωσε τόση έμφαση για να αυτο-ηρωοποιηθεί, και ότι του κάτσει, στην ιστοσελίδα του δεν έβγαλε κιχ για το ανύπαρκτο περιστατικό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Από ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Δ.Γ.

Απάντηση