ΤΣΙΡΚΟ -ΣΑΜΑΡΑΣ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΤΣΙΠΡΑΣ -ΚΟΥΒΕΛΗΣ -ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ  — Όταν έπρεπε να τηρήσει έστω και τα προσχήματα μιας στοιχειώδους προσωπικής και εθνικής υπερηφάνιας, αυτός γονάτισε, ταπεινώθηκε, και προσκύνησε το σουλτανάτο, με την υπογραφή του να φιγουράρει σε μια δήλωση ντροπής…

  — Τώρα που όλα δείχνουν οτι οι νταβατζήδες ετοιμάζονται γι ακόμη μια φορά να τον απογυμνώσουν και να τον παραδώσουν παντελώς ανυπόληπτο στην κοινωνία που επιμένει τοσο καιρό να την εξαπατά με success ψευδολογήματα, θυμήθηκε πως στο κουκλοθέατραο της ντροπής υπάρχουν και λιοντάρια “Δεν εκβιαζόμαστε!” λέει… – Και με… εντολή Σαμαρά, επτά υπουργοί σηκώνουν “μπαϊράκι” στην τρόικα – Τον τελευταίο λόγο φυσικά τον έχει ο… Ματίας Μορς.

  — Ας εξηγήσει κάποιος λοιπόν σ αυτόν τον ανεκδιήγητο πολιτικο καιροσκόπο, που για να γίνει πρωθυπουργός απέδειξε πως είναι αδίστακτος, πως η ώρα που θα τον συντρίψουν και θα τον αφανίσουν αυτοί που προσκύνησε, είναι κοντά. Ποτέ και κανείς στην ιστορία δε λυπήθηκε (πολύ περισσότερο δε σεβάστηκε) τους πρόθυμους και τους προσκυνημένους.

  — Και για να φρεσκάρουμε τις μνήμες όλων ας ξαναθυμίσουμε μέσα από ντοκουμένα ιστορικά πως φέρονται οι δυνάμεις κατοχής στις Φιλιππινέζες τους όταν τελειώσουν τη βρωμικη δουλειά τους. 

  — Διαβάστε λοιπόν το:  ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ …

  — Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Το τέλος πλησιάζει, αλλά δεν αρκεί το τέλος Σαμαρά. Πρέπει να δούμε τρισδιάστατα το συνολικό τσίρκο με όλους τους σημερινούς πρωταγωνιστές-υπηρέτες της χούντας. Πρέπει να φύγουμε από τα κόμπλεξ “και μετά τον προδότη Σαμαρά, τι???” Πρέπει να συντρίψουμε χωρίς φόβο τους πάντες. Τους εμφανείς, τους αφανείς και τους παρθενορραμένους. Μόνο έτσι θα ξαναχτίσουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ από την αρχή.

Απάντηση