ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ -ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ  — Να αντιμετωπίσετε την πείνα σας με πνευματικό τρόπο για να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι! Κι όμως αυτά είπε ο αξιωματικός του Τουρκικού Στρατού που μας εμφανίζουν ως “πνευματικό ηγέτη”! Είναι ο ίδιος που εγκατέλειψε την Ορθοδοξία της Συρίας στα νύχια των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων… 

  — Πρωτοφανής “οδηγία”, στα όρια της πρόκλησης, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.  Ζητεί από τους Έλληνες πολίτες να αντιδράσουν με την λογική “σφάξε με αγάμ ν΄ αγιάσω…”! -Να αντιμετωπίσετε την κρίση με πνευματικό τρόπο ώστε να γίνεται ευτυχισμένοι άνθρωποι!

  — Δηλαδή συνεχίστε να πεινάτε εσείς και τα παιδιά σας, την ίδια στιγμή που κάποιοι διεφθαρμένοι παράγοντες του τόπου θα εξακολουθούν να πλουτίζουν. Έτσι θα βρείτε την πραγματική ευτυχία! Παρόμοιες είναι οι υποσχέσεις του Μωάμεθ προς τους μουσουλμάνους που γίνονται ανθρώπινες βόμβες: Σας περιμένει η ευτυχία και τα ουρί του Παραδείσου!

  — Κατά τη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ναό του Τιμίου Προδρόμου στη Νεάπολη, ο Οικουμενικός σημείωσε ότι «είναι απαραίτητο ο ελληνικός λαός να οπλιστεί με υπομονή και ελπίδα για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες τού καθημερινού βίου».

  — Και πρόσθεσε ότι «μέχρι σήμερα η αληθινή ευτυχία ταυτίστηκε επανειλημμένως με την οικονομική ευμάρεια. Γι’ αυτό τον λόγο, αν η οικονομική κρίση αντιμετωπιστεί με ορθό και πνευματικό τρόπο, αυτό μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμο, καθώς η πραγματική ευτυχία δεν βρίσκεται ούτε στην οικονομική άνεση, ούτε στην οικονομική ευημερία, ούτε στην αφθονία των αγαθών».

  — Με απλά λόγια ο Οικουμενικός Πατριάρχης ξεπέρασε και το “μαζί τα φάγαμε…” του Πάγκαλου!…

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

1 Comment

 • Ο/Η kallisttratos λέει:

  http://www.economist.com/content/global_debt_clock

  ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ 2008 –> 32 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ

  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ?

  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ –> 52 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ
  ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΟΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ
  52 ΤΡΙΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΛΑΟΙ
  ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ
  ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ?
  ΠΟΤΕ !

Απάντηση