ΑΔΩΝΙΣ -ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ - ΓΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  — Βγαίνω καμιά φορά και για δουλειές της καθημερινότητας. Και διερχόμενος τον περιφερειακό, στο ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, βλέπω έναν στρατό πάνοπλο να κατευθύνεται προς το νοσοκομείο!!!

  — Τι διάολο…. πραξικόπημα έγινε και δεν πήραμε χαμπάρι??? λέω…

  — Δεν είναι στρατός….. Τα ΜΑΤ είναι….. μου λέει…

  — Υπάρχει διαφορά???? Για δημοκρατικές διαδικασίες πήγαν τα ΜΑΤ στο Παπαγεωργίου???… λέω…

  — Αν είναι να εφαρμόσει ο Αδωνάϊ τις ιδιόκτητές του δημοκρατικές διαδικασίες, η στρατονομία είναι αναγκαία και μονίμως απαραίτητη!!!!

  — Ο διάλογος είναι πραγματικός με το έτερον ήμισυ και σε ελάχιστο χρόνο, καταφέραμε να…. ενημερωθούμε, για τον ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ στο Γ.Ν. “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης, του μητροπολίτη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίου, των πλέον οστρακόδερμων ΜΑΤ της συμπρωτευούσης, του νεοναζί σιωνιστή Αδωνάϊ Γεωργιάδη, πιθανότατα του απαραίτητου Μπακατσέλου και ικανού αριθμού μονίμων γλυφτρονιών της σάπιας κρατικής μηχανής, από αυτούς που ποτέ δεν δούλεψαν και ποτέ δεν τους αγγίζουν διαθεσιμότητες και απολύσεις.

  — Ο ΘΕΟΣ να βάλει το χέρι του, γιατί τέτοιος συνδυασμός, χειρότερος κι΄ από Μητσοτάκης, χειρότερος κι΄ από γκαγκά Παπανδρέου είναι!!!!!

 

Απάντηση