ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ - ΝΟΜΙΚΗ -1973  — ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟ ΕΙΔΟΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣΑΠΙΣΜΕΝΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΑΚΥΡΩΜΕΝΩΝ ΑΞΑΓΩΓΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ.

  — Διάβασα μια διαδικτυακή αφίσα, με την οποία κοπρίτες του Ζωγράφου, διοργανώνουν συναυλία της πλάκας σε κινηματογράφο ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ, δήθεν για να τιμήσουν την εξέγερση των φοιτητών 15-17 Νοέμβρη 1973. Ευκαιρία;;; Η συμπλήρωση των 40 χρόνων που πλησιάζει.

  — Με ολίγη ξεκάρφωτη από Μουστακλή και Παναγούλη, οι εμπνευστές θα τιμήσουν τις εισπράξεις. Τι τελευταίες, για να μη λέμε ότι μαζί τα φάγαμε, δηλώνουν ότι θα τις διαθέσουν υπέρ του…. κοινωνικού παντοπωλείου!!!!

  — Τα εισιτήρια με ΑΝΤΙΤΙΜΟ τα βάφτισαν… προσκλήσεις!!!! Προπώληση προσκλήσεων κάνουν αυτές τις μέρες, σιγανά-σιγανά και ΑΝΩΝΥΜΑ.

  — ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕ….

  — Χορτάσαμε από πατάτες Αιγύπτου, από φρούτα που επέστρεψαν οι Γερμανοί και άρχιζαν να σαπίζουν…. Χορτάσαμε και από αμειβόμενους, ανώνυμους κοινωνιστές πατριδοκάπηλους.

  — ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ. ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ.

 

Απάντηση