ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ -ΑΠΟΥΣΙΑ-ΤΑΥΡΟΣ -ΑΔΩΝΙΣ -ΜΑΛΑΚΑΣ   — Το απογευματόβραδο έχει ΠΑΟΚ. Να είμαστε δυναμικοί αλλά φρόνημοι, γιατί μας έχουν στη μπούκα.

  — Μετά μη περιμένετε ανάλυση, όποιο κι΄ αν είναι το αποτέλεσμα, γιατί θα απουσιάσω επί 3ήμερο.

  — Αν όμως σε μερικούς λαομίσητους, τους φέρει η ατυχία τους στο πεδίο βολής μου, δεν εγγυώμαι για τίποτις. Μπορεί να μη χρησιμοποιήσω γιαουρτώδεις απαγορευμένες ουσίες, αλλά να είναι σίγουροι, ότι θα τους ασβεστοποιήσω!!!

1 Comment

 • Ο/Η kallistratos λέει:

  29 Νοεμβρίου 1947. H Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αποφασίζει κατά πλειοψηφία την ίδρυση του εβραϊκού κράτους – του κράτους του Ισραήλ. Η κυβέρνηση Σοφούλη αποφάσισε η Ελλάδα να είναι μεταξύ των 13 κρατών που αντιτάχθηκαν στην απόφαση 181 που προέβλεπε την ίδρυση του Ισραήλ με βάση το σχέδιο διαχωρισμού της υπό Βρετανική εντολή Παλαιστίνης – μοναδική εκ των Ευρωπαϊκών χωρών και παρά την θετική ψήφο Ηνωμένων Πολιτειών και Σοβιετικής Ένωσης.
  Mέχρι το 1981, υπήρχε διακομματική συναίνεση στη μη αναγνώριση του Ισραήλ από την Ελλάδα.
  Το 1987, ο Κάρολος Παπούλιας είναι ο πρώτος Έλληνας υπουργός Εξωτερικών που επισκέπτεται το Ισραήλ, με σχέδιο την de jure αναγνώριση του Ισραήλ.
  Στις 21 Μαΐου 1990, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος, αναγνωρίζει επίσημα το κράτος του Ισραήλ, 42 χρόνια μετά την ίδρυσή του.
  23 χρόνια μετά έχουμε γίνει αποικία χρέους των Ισραηλινών τραπεζιτών.
  Αγοράζουν τα πάντα σε τιμές ξεπουλήματος.

Απάντηση