Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής….

28 Οκτωβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  — Γράφει ο Χρήστος Μπουσιούτας

  — Στις τελευταίες εκλογές του Ιουνίου 2012 οι Χρυσή Αυγή πήρε 6.92%
και 425.981 ψήφους.

  — Τότε όλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι το υψηλό της ποσοστό, οφειλόταν στην λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα που προέρχεται από αυτή.
Πιστέψαμε ότι άνθρωποι απλοί, δικοί μας, της διπλανής πόρτας, τους επέλεξαν χωρίς ουσιαστικά να τους ξέρουν, να γνωρίζουν τις φάτσες τους.

  — Με την πάροδο του χρόνου τους είδαμε, τους ακούσαμε, τους γνωρίσαμε, διαπιστώσαμε την συμπεριφορά τους και τη δράση τους.
Μάθαμε πως χαιρετούν φασιστικά, πως είναι ναζί, πως προσκυνάνε σβάστικες, πως είναι άνθρωποι της νύχτας, πως είναι αμόρφωτοι, ρατσιστές και τραμπούκοι, πως διψούν για αίμα Πακιστανών,  Αριστερών, πως δέρνουν και σκοτώνουν.

  — Και τι έγινε μετά από όλα αυτά?

  — Το ποσοστό της μπορεί να έπεσε σε σχέση με τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις, παραμένει όμως υψηλότερο σε σχέση με της εκλογές του Ιουνίου 10,5% ( Pulse RC ) και μάλιστα μετά την δολοφονία Π. Φύσσα.
Τώρα ακόμα επιμένουν κάποιοι, να ισχυρίζονται ότι αυτοί οι ψηφοφόροι, δεν επικροτούν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, δεν επιδοκιμάζουν με την στήριξη τους την δράση της, αλλά είναι ο θυμός, η οργή, η εξαθλίωση και η αγανάκτηση που τους έσπρωξε προς τα εκεί.

  — Μας λένε ότι με την ψήφο τους εκφράζουν την οργή τους. Και το υπόλοιπο 89,5% του Ελληνικού λαού δεν έχει θυμό και οργή μέσα του? Γιατί επιλέγει άλλο τρόπο να τις  εκφράσει?
Μας λένε ότι η πείνα τους οδήγησε στην Χρυσή Αυγή. Η φτηνή δικαιολογία της πόρνης: “Η ανέχεια με έβγαλε στο κλαρί”
Και τα εκατομμύρια των Ελλήνων, που βιώνουν καθημερινά την φτώχεια και την εξαθλίωση και δεν ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, δεν τρώνε? Η ταΐζουν με αέρα τα στομάχια τους.

  — Μας λένε ότι επέλεξαν την Χρυσή Αυγή, για να τιμωρήσουν τα κόμματα εξουσίας.
Μα είναι οι πρώτοι που ξημεροβραδιάζονταν στα πολιτικά γραφεία και έτρεχαν πίσω από τους πολιτικούς, αλλά όταν διαπίστωσαν ότι δεν έχουν τίποτα πια να τους προσφέρουν, τους γύρισαν την πλάτη.
Δεν τα χλευάζουν τώρα γιατί κατέστρεψαν την χώρα, τα μισούν γιατί δεν έχουν τίποτα πια να τους δώσουν.

Είμαστε μια κοινωνία που ποτέ δεν έμαθε να λέει αλήθειες, μόνο να χαϊδεύουμε τα αυτιά, με υπερβολική απλοποίηση και αθώες γενικεύσεις.

  — Με την ίδια λογική, δεν ήταν φασίστες ούτε το 44% των Γερμανών που ψήφισαν τον Χίτλερ το 1933. Απλά θεωρούσαν υπανθρώπους τους Εβραίους και τους τσιγγάνους, μισούσαν τους μπολσεβίκους και όλους τους λαούς που δεν μιλούσαν Γερμανικά.
Δεν ήταν ρατσιστές. Απλά πίστευαν στην ανωτερότητα της Άριας φυλής. Έτσι απλά  δημιούργησαν το απάνθρωπο πρόγραμμα ευγονικής Πηγής Ζωής. (Lebensborn )*
Δεν ήταν εγκληματίες. Απλά αφαλόκοψαν και αιματοκύλισαν την ανθρωπότητα, επιτελώντας το “ηθικό” τους καθήκον . 

ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 1  — Ας αφήσουμε τις δικαιολογίες.  Ακροδεξιοί, πρώην βασιλικοί, Eπενίτες, παρακρατικοί, υμνητές της χούντας, ψηφοφόροι του Λάος, που κάποια στιγμή για τους δικούς τους λόγους, διασκορπίστηκαν σε όλα τα πολιτικά κόμματα και ξαναγύρισαν στο σπίτι τους.

  — Είναι οι ίδιοι που κάθε τρεις και λίγο έλεγαν “Α ρε Παπαδόπουλος που σας χρειάζεται” και που είναι πάντα πρόθυμοι να στηρίξουν τον νέο εθνικιστή ηγέτη, που θα επιδείξει τον μεγαλύτερο “τσαμπουκά” από τους άλλους

   — Κάτοικοι της ίδιας πολυκατοικίας με την Χρυσή Αυγή. Χτύπησαν την διπλανή πόρτα και μπήκαν, σιγά την διαδρομή, ένα μέτρο δρόμος.
Επικροτούν την βία, αλλά δεν θέλουν να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή. Είναι οι νοικοκύρηδες  με τα φασιστικά αντανακλαστικά.
Αφήνουν την βρόμικη δουλειά για τους άλλους, πιστεύοντας ότι έτσι κρατούν τα χέρια τους καθαρά, ασπάζονται την ναζιστική τους ιδεολογία, που είναι μέρος και της δικής τους ζωής, της δικής τους κουλτούρας και της δικής τους προσωπικότητας.
Το ξέρουν ότι η ψήφος τους είναι η δύναμη τους, είναι το άλλοθι τους, για να τραμπουκίζουν, να δέρνουν, να τρομοκρατούν, να σκοτώνουν, και αυτό τους διασκεδάζει και τους ευχαριστεί. Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.

  — Δεν είναι θετικό ότι το 89,5% (Pulse RC ) των Ελλήνων ψηφίζει άλλο κόμμα, αλλά  ΤΡΑΓΙΚΟ που το 10,5% επιμένει μετά από όλα αυτά, να επιλέγει Χρυσή Αυγή.
Δεν είναι παρήγορο, όπως θέλουν κάποιοι να μας πείσουν, ότι η πλειοψηφία των πολιτών 68% πιστεύει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, αλλά  ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ που το 22% θεωρεί ότι δεν είναι εγκληματική οργάνωση και το 10%, απαντούν ότι δεν γνωρίζουν αν είναι.

  — Η στήριξη τους προς την Χρυσή Αυγή, είναι συνειδητή απόφαση. Είναι επιλογή τους.

Αυτά που φαντάζουν αποκρουστικά για την ελληνική κοινωνία, για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, είναι οι συμπεριφορές που τους εκφράζουν.
Φανατισμός, τύφλωση η ηθελημένη ηλιθιότητα? Ότι και να είναι, στο ίδιο αποτέλεσμα οδηγεί: Στα σκοτάδια της ψυχής τους.

Μετά από όλα αυτά, με αποκορύφωμα την δολοφονία Φύσσα, όσοι στηρίζουν με την ψήφο τους την Χρυσή Αυγή, είναι ηθικοί αυτουργοί, ένοχοι και συνένοχοι, εγκλημάτων κατά ζωής και κατά της Δημοκρατίας.

* ” Στις 12 Δεκεμβρίου 1935, εβδομήντα οκτώ χρόνια πριν, ο αρχηγός των Ες Ες, Χάινριχ Χίμλερ, δημιούργησε το πρόγραμμα ευγονικής Lebensborn (Πηγή Ζωής). Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, μέλη των Ες Ες ενθαρρύνονταν να τεκνοποιούν με γυναίκες που πληρούσαν τα χαρακτηριστικά της «άριας φυλής». Σε κάθε παιδί δινόταν ένας αριθμός, ενώ οι Γερμανοί βοηθούσαν οικονομικά την ανύπαντρη μητέρα.”

Απάντηση