ARVANITIS N 333  — ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΜΜΕΝΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ. Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΤΗ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ, ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ.
ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:

1.– Ξέρεις, και το διαλαλείς ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΑ και ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ, ότι η πατρίδα μας είναι υπό την κατοχή, των ιδιοκτητών της σφραγίδας “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ” που δεν είναι άλλοι από τους συγκεκριμένης εθνοτικής μειονότητας τραπεζίτες και τους ομοεθνείς τους ιδιοκτήτες πολυεθνικών της βαριάς βιομηχανίας και ληστών νέων τεχνολογιών και του ορυκτού πλούτου κάθε οικονομικά αδύναμης χώρας.
Ενώ λοιπόν γνωρίζεις, ΑΝΤΙ να απειλείς με ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ και με ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΞΟΔΟ από την εβραιοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση, με το κίβδηλο κυβερνητικό σου πρόγραμμα, επαναλαμβάνεσαι ως εραστής της πόρνης Ε.Ε. και της…. ΕΚΤ (Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας), οργανισμούς, τους οποίους προπαγανδίζεις ότι πολεμάς.
  — Δεν αποκτάς Εθνική Ανεξαρτησία και Αξιοπρέπεια, όταν επιλέγεις ρόλο σπογγοκωλάριου.
2.– Ξέρεις, ότι η οικονομία βούλιαξε, επειδή εξαφανίστηκαν τομείς βαριάς βιομηχανικής παραγωγής (Ναυπηγεία, Χαλυβουργεία, Αυτοκινητοβιομηχανία, Παραγωγή Μηχανών κλπ μονάδες με καθετοποιημένης βιομηχανικής παραγωγής. Ξέρεις και δημαγωγείς όταν αναγορεύεις τη νεκρή εδώ και μια 20ετία κλωστοϋφαντουργία, σε πυλώνα διεθνούς οικονομικού ανταγωνισμού!!!! Δημαγωγείς επίσης, όταν καταφεύγεις στις ζημιογόνες για την Εθνική Οικονομία, “βιομηχανίες” τουρισμού και ναυτιλίας. Όσο και να μου το ισχυριστείς, ποτέ δεν θα με πείσεις ότι δεν γνωρίζεις τι ακόμα ζητούν οι αχόρταγοι μόνιμοι ζήτουλες, εφοπλιστές και ξενοδόχοι, μόλις πριν 2-3 μήνες. Ή δεν γνωρίζεις τις αναλογίες απασχολούμενων σκλάβων εισαγωγής….
3.– Υπόσχεσαι αισχρά, ότι θα εξασφαλίσεις ειδικό προνομιακό φορολογικό καθεστώς σε διεθνείς κερδοσκόπους, οι οποίοι θα μας έκαναν τη χάρη, να επενδύσουν αέρα κοπανιστό ή θα δημιουργήσουν 2-3 θέσεις εργασίας, ενώ οφείλεις να ξέρεις, ότι τέτοιες πολιτικές επιλογές, οδηγούν σε αθρόα εξαγωγή υπαρχόντων παραγωγικών κεφαλαίων και την οικονομία σε μόνιμη καταστροφή.
4.– Δεν έχεις να πεις λέξη, για τον πλήρη αφελληνισμό της βιοτεχνίας, η οποία εξαναγκάσθηκε να μετεγκατασταθεί σε χώρες χαμηλού μισθολογικού κόστους, χωρίς να λαμβάνει το κράτος τις στοιχειώδεις ασφαλιστικές δικλείδες, για να αποκτά αντισταθμιστικά οικονομικά οφέλη. Χωρίς το κράτος να καταφεύγει σε αντίμετρα, κατά των εχθρικών οικονομικών πολιτικών γειτονικών κρατών.  Αντίθετα η κάθε αισχρή διακυβέρνηση, επιτρέπει την ασύδοτη εισαγωγή προϊόντων από τις χώρες αυτές, και προσδοκάς να επαναλάβεις, ενώ γνωρίζεις, ότι θα καταστρέψεις την Ελληνική Οικονομία, ακόμα περισσότερο, αν αυτή η απάτη δεν σταματήσει.
5.– Αντί να μπεις μπροστά και να προστατέψεις τα στοιχειώδη συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων, βγαίνεις και προαναγγέλλεις, την από τη τρόϊκα επιδιωκόμενη αναθεώρηση  του Συντάγματος. Καμμένε, ξέρεις καλύτερα από τον καθένα, ότι δεν φταίνε οι διατάξεις του Συντάγματος αλλά οι απατεώνες πολιτικοί και οικονομικοί καταπατητές του. Καμμένε γνωρίζεις πολύ καλά, ότι οποιαδήποτε αναθεώρηση του συντάγματος, αποσκοπεί στη συνταγματική νομιμοποίηση των ληστειών τρόϊκας και τραπεζιτών και πολιτικών συγκυβερνητών, της τελευταίας 3ετίας και στη παραγραφή κακουργημάτων της τελευταίας 20ετίας που έγιναν σε βάρος του Ελληνικού λαού……

  — Καμμένε, πες μας ένα προς ένα, σε τι διαφέρουν οι επιλογές σου, από τις επιλογές Σαμαρά….

— Έχω διαβάσει ολόκληρη την Α΄ ΕΝΟΤΗΤΑ, του ψευδεπίγραφου “ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” αλλά με βασανίζει ένα κρυολόγημα, που δεν με αφήνει να συγκεντρωθώ. Όμως Καμμένε, ήδη έχεις καταλάβει, ότι σταδιακά μετά τις τελευταίες εκλογές, εσύ και το κόμμα σου είστε σε τέλμα και ο λαός δεν σας εμπιστεύεται. Οι αοριστολογίες σου μοιάζουν να φύτρωσαν στα υπόγεια της Συγγρού και είναι προάγγελος της επιστροφής σου στη Νεοδημοκρατική σαπίλα. Μόλις ευκαιρήσω θα ασχοληθώ ξανά. Αξίζει να πέφτει καμιά πολιτική φάπα, σε αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να μας δουλεύουν εσαεί ψιλό γαζί.

Απάντηση