ΝΙΚΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ -ΝΤΑΜΑΡΙ  — Σήμερα είναι μια συνηθισμένη μέρα, όπου κάποιοι αρέσκονται να μου ανάβουν τα λαμπάκια.

  — Μου ήρθε μια ανάρτηση, με τον βαρύγδουπο τίτλο “ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ : ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ πρώτου μεγέθους ετοιμάζεται να υλοποιηθεί με το μπάζωμα του ανενεργού πρώην λατομείου ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ” που είναι προϊόν τριών διεκδικητών του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη, οι οποίοι συμμάχησαν προσωρινά, απλά και μόνο για να βραχυκυκλώσουν τα έργα του μετρό στη περιοχή τους, ώστε να μη τους κοκορεύεται ο νυν δήμαρχος και τους… ξανακερδίσει!!!!

  — Και αν κάποιος από τους τρεις τον κερδίσει, τίιιιιιι;;;;…. Πιστεύω ότι μετά θα σφαχτούν και μεταξύ τους, διότι από τη κοινή τους αντιδημαρχιακή τους ανακοίνωση, δεν διαφαίνεται να συμφωνούν σε κάτι άλλο. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

 1.– Στη περιοχή τους υπάρχουν κάτι φριχτές, τεράστιες και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ τρύπες από ανενεργό νταμάρι, το οποίο από το 1984 το κράτος το χάρισε στον Δήμο. Οι αντιπολιτευόμενοι υποψήφιοι δημοτικοί αρχόντοι, θεωρούν σκάνδαλο να μπαζωθούν οι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ (μιλώ για γκρεμούς κάθετους) τρύπες του νταμαριού.

  2.– Στην ίδια περιοχή, εκτελούνται έργα του μετρό και κανένας δεν έχει τα κότσια να πει ότι δεν το θέλει, γιατί ξέρουν ότι αν το πουν θα τους πάρουν με τις πέτρες. Ένεκα των έργων του μετρό στον δήμο τους, η δημοτική πλειοψηφία ενέκρινε ΣΩΣΤΑ, να εναποθέσει 1.250.000 κυβικά μέτρα χώματα και πέτρες εκσκαφής του μετρό (σύμφωνα με την ανύπαρκτη αντιπολίτευση του δήμου), για να κλείσει τις ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ τρύπες του παλιού νταμαριού και καμόνονται πως τρομάζουνπως θα δημιουργηθεί ΄΄ενα βουνό, ύψους…. 30 μέτρων!!! Μέσα στο λατομείο!!!! Θέλατε ρε βλαχάρες, να εναποτεθούν έξω από τις τρύπες??? Μήπως το προϊόν εκσκαφής είναι ραδιενεργό και θα μολύνει τον δήμο??? Μήπως πρόκειται για βοθρολύματα??? Και πριν στον δήμο Νίκαιας δεν βρίσκονταν τα τετριμμένα χώματα???

3.– Κομμάτι έργου της περιοχής σας αφορά. Γιατί κλωτσάτε στο κλείσιμο των ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ νταμαροτρυπών, που θα μπορούσαν κάλλιστα να μεταμορφωθούν σε ένα όμορφο πάρκο. Πείτε αν τολμάτε, ότι είναι πρέπον, να αποτίθενται τα μπάζα, στο λιμάνι του Πειραιά, ή στην Ομόνοια, ή στη τεράστια πλατεία Δαβάκη της Καλλιθέας, ή στη λεωφόρο Συγγρού, να γίνουν τα γραφεία της ΝουΔού υπόγειο. Πείτε αν τολμάτε, ότι είναι προς το συμφέρον του περιβάλλοντος, να μετακινούνται τα τριαξονικά, σε απόσταση 200 – 500 χιλιομέτρων για το καπρίτσιο σας ρε σκερβελέδες….

4.— Θα χαρεί όλη η Ελλάδα και η ομογένεια ελπίζω, αν μας διαβεβαιώσετε, ότι είστε ικανοί να…. τηλεμεταφέρετε τα προϊόντα εκσκαφής του μετρό, από τα έργα στον δήμο σας και περιμένω εγώ ιδιαιτέρως, να μου δείξετε, τίνι τρόπω οι τρύπες του νταμαριού, σας παρέχουν αντιπλημμυρική προστασία στη πόλη σας, γιατί φαντάζομαι το εντελώς αντίθετο.

5.– Να μου συγχωρήσετε κύριοι ΑΝΙΚΑΝΟΙ υποψήφιοι δημαρχέοι το θράσος, αλλά κάποιο αθροιστικό λάθος κάμνετε, διότι αμφισβητώ εντονότατα την ύπαρξη 60.000 τριαξονικών φορτηγών στα έργα του μετρό…. Ούτε καν σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής…. Ούτε καν σε ολόκληρη, την ταλαιπωρούμενη από νυν και υποψήφιους δημαρχέους Ελλάδα…. Προσωπικά δεν πιστεύω, να υπάρχουν τόσα, σε ολόκληρη τη Βαλκανική!!!! Το τι εννοεί η αθλιότητά σας, αφήστε το στην άκρα. Θελήσατε να πιστεψουμε, ότι στον δήμο Νίκαιας – Ρέντη, έχουν σωρευτεί…. 60.000 τριαξονικά!!!…. 20 με 25 τα υπολογίζω (το πολύ) στη περιοχή σας… Γκέκε???…

 6.– Γνωρίζετε τρόπο ρε κοπρίτες, να μεταφερθούν τα μπάζα εκσκαφής οπουδήποτε, χωρίς να διέρχονται από δρόμους της πόλης??? Αν μπορείτε, κάντε τα ελικόπτερα άνευ θορύβου και πρώτος θα σας χειροκροτήσω. Ή, αν έχετε τον τρόπο τον φακιρικό, κάντε βουντού, κάντε τα μαγικά σας, κάντε τηλεμεταφόρτωση εσείς οι ανικανοί. Κανένας δεν θα σας εμποδίσει, και κάποιος από εσάς, επιτέλους, θα καταφέρει να εκλεγεί, για να τον κατασπαράξουν οι υπόλοιποι.

7.– Εντύπωση μου προκάλεσε, η αναφορά σας ρε υποψήφιοι δημαρχέοι, στα 2.500.000€ κέρδος που θα έχουν οι εργολάβοι…. Επειδή δεν θα πάνε τα μπάζα σε απόσταση 500 χιλιομέτρων??? Για ννα μη σας παρεξηγήσουν οι ψηφοφόροι σας, πως τάχα λιγουρεύεστε το εργολαβικό όφελος, να πείτε: Χαλάλι μπρε…. Να μπορέσει η χουντοκυβέρνηση να εισπράξει τα μισά σαν φόρο και να τρομάξει τους τροϊκάνους, δίνοντας κάτι στους δήμους από τέτοιο… πλεόνασμα!!!!

8.– Πρέπει μάλλον να είστε πολύ εντροπαλοί χαρτοπαίκτες…. Δεν βλέπετε κανένα αντισταθμιστικό όφελος…. Κρατάτε κλειστά τα χαρτιά σας και δεν μας λέτε έστω μισή εναλλακτική πρόταση, για οτιδήποτε και αν θίξατε και έχετε το θράσος να διακινείτε προς πρόσκαιρη προβολή σας….

9.– Ποιον χαρακτήρα του υπάρχοντος χώρου – φρικιού σέβεστε ρέεεεεεεεεε???????? Από πότε οι τρικλοποδιές έργου σε εξέλιξη έγιναν σεβασμός???   Αυτή είναι η απάντηση του Μπαρμπανίκου στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δήμου Νίκαιας Πειραιά:

«Κίνηση πολιτών κόντρα στο Ρεύμα», επικεφαλής Κώστας Παπαδόπουλος
«Το Μέλλον του Δήμου Νίκαιας-Αγ .Ι. Ρέντη» επικεφαλής Στέλιος Λογοθέτης
«Όμορφη Πόλη», επικεφαλής Κούλης Βρεττάκος.

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.: Bλεπω να ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ καποιος κυριος ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ…. ΤΙ σχεση ειχε με τον δημαρχο που πηγε καποτε λιγα χρονια (5-10) πριν φυλακη για καταχρηση??????

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Στέλιοοοοο!!!…. Εσύ δεν είσαι που βούλιαξες με τις ρεμούλες σου τον Πειραιά????? ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΩΡΑ????

ΟΠΟΤΕ φίλε μου Τ.Ν., μιλάμε σαφώς για τον ίδιο Στέλιο……

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:  H ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ επιβαλλει να ομολογησω οτι βρηκα στο διαδικτυο την πληροφορια, οτι τελικα ο Σ. Λογοθετης κηρυχθηκε ΑΘΩΟΣ…..

Απάντηση