ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΝΕΚΛΙΔΗΣ: Μας ψεκάζουν με χημικά….

1 Νοεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ 1  — Απο το γραφείο τύπου του κινήματος «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ» ανακοινώθηκε ότι:

  — Η επίθεση με ψεκασμό χημικών που δέχεται η Ελλάδα το τελευταίο τριήμερο είναι άνευ προηγουμένου!!

  — Αυτό επιβεβαιώνει την ανησυχία του προέδρου των ΑΝ.ΕΛΛ. κ Πάνου Καμμένου αλλά και όλων εμάς στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ» ότι η πατρίδα μας είναι έρμαιο πια στα χέρια των αρπακτικών της παγκοσμιοποίησης και του σχεδίου περι κάμψης του Ελληνικού φρονήματος αντίστασης του ηρωικού μας λαού που δεν εγκαταλειψε την μάχη ακόμα και στις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας μας, αναγκάζοντας τους βάρβαρους της Δύσης να παραδεχθούν ότι <<ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ>>!!!

  — Γνωρίζοντας πολύ καλά λοιπόν οι πρωτομάστορες της παγκοσμιοποίησης και πράκτορες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν πολεμώντας το Ελληνικό πνεύμα, κυρίως κατά την εφαρμογή του πειράματός τους στην Ελλάδα, επέλεξαν τους σύγχρονους εφιάλτες της Ελληνικής συγκυβέρνησης , των απανταχού υποστηρικτών της και με την καθημερινή πλύση εγκεφάλου σ’ όλους μας από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ σε πρώτη φάση και με τους χημικούς ψεκασμούς σε δεύτερη φάση ελπίζουν ότι θα καταφέρουν, ότι δεν κατάφεραν έως τώρα στην παγκόσμια ιστορία, να υποδουλώσουν μια και καλή το Ελληνικό πνέυμα και την αδούλωτη ψυχή μας!!!

Τους διαβεβαιώνουμε λοιπόν ότι το από δεκαετιών σχέδιο του Κίσσινγκερ θα πέσει στο κενό διότι η Ελληνική ψυχή και το Ελληνικό πνεύμα είναι αθάνατο και έτσι θα παραμείνε!
Δεν πρόκειται να καθήσουμε με σταυρωμένα χέρια να αναπνέουμε τα χημικά τους παραισθησιογόνα, στην καλύτερη των περιπτώσεων, η αντίδρασή μας θα είναι ξαφνική,μαζική και απρόβλεπτη !!!
Όσο για τα περί γραφικότητας και αφέλειας που λέγονται κάθε τόσο από τα παπαγαλάκια των εκδοτικών συγκροτημάτων του Ψυχάρη και άλλων «προοδευτικών» στοχεύοντας το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου κι όλων όσων έχουν τον ανδρισμό να λενε τα πράγματα με το όνομά τους , τους απαντούμε ότι προτιμάμε να είμαστε γραφικοί παρά χαφιέδες και προδότες της πατρίδας μας!!!
Ελληνίδες -Έλληνες γρηγορείτε και προσέλθετε……
  — ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…
**********************************************
Αθήνα, Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2013
Ο Πρόεδρος του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ»
ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΝΕΚΛΙΔΗΣ.

1 Comment

Απάντηση