ΑΝΕΞΈΛΕΓΚΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΕ  — Πώς να σωπάσω?

  — Ένα ΒΙΝΤΕΟ αναφορά στη χωρίς μέτρο και σχεδιασμό χωροθέτηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ακόμα και σε προστατευόμενες περιοχές με μόνο σκοπό τα οφέλη των εταιριών από την πώληση του ρεύματος, στο όνομα μιας απροσδιόριστης και νόθας «ανάπτυξης». Οι πολίτες της Κρήτης αντιστέκονται, οργανώνονται και αγωνίζονται με κάθε τρόπο ενάντια στην καταπάτηση του τόπου τους…

  — Η ταινία «Πώς να σωπάσω» είναι μια συμπαραγωγή του Παγκρήτιου Δικτύου κατά των Βιομηχανικών ΑΠΕ και της Τηλεόρασης από τους Πολίτες για το θέμα της επέλασης της «πράσινης» ενέργειας στην Κρήτη.


  — Αναρτήθηκε από Βιντεοθήκη – Αυτομόρφωση

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Αυτή τη καταστροφή και την ασχήμια, χωρίς ουσιαστικά οφέλη που διαφημίζουν οι αδίστακτοι εργολάβοι, δεν αφορά μόνο τη Κρήτη. Αφορά Ρόδο, Μητυλίνη και νησιά Αιγαίου, αφορά Εύβοια, Θράκη και Μακεδονία, αφορά Ήπειρο Πελοπόννησο και Επτάνησα. Αφορά όλη την Ελλάδα. Αφορά όλους μας. Είναι μια ακόμα καλοστημένη απάτη, για βίαιη ανακατανομή του εισοδήματος υπέρ της πλουτοκρατίας. Σε καμιά άλλη Ευρωπαϊκή χώρα δεν συμβαίνει αυτή η κερδοσκοπική, πολιτικοοικονομική αλητεία. Αυτοί που παράγουν τις δήθεν ΑΠΕ, γιατί δεν θάβουν κάτω από αυτές τις χώρες τους????????

1 Comment

  • Ο/Η Καραγκιόζης μπερντε λέει:

    Αγαπητέ μπαρμπανικο, σε αυτη την ιστορία εμπλέκονται πολιτικοί μαζί με πολυεθνικές διαλύοντας φυσικά τοπία τα οποία ανήκουν σε όλους τους έλληνες. Σου λένε τι βάλαμε? 2-3 ανεμιστήρες στην κορφή του βουνου που κανείς δεν χρησιμοποιεί. Για να φτάσεις φίλε στην κορφη του βουνου όμως έχεις κάνει πουτανα το βουνό από τη βάση του, αλλάζεις καθεστώτα ιδιοκτησίας τα οποία θα τα βρουν τα παιδιά μας μπροστά τους και σα να μην έφτανε αυτό, με αναγκαζεις να αγοράσω την παραγόμενη ενέργεια από την ελληνική φύση σε τιμές διπλάσιες και τριπλάσιες. Προσεχώς δε ακούγεται ότι μέσω του δικού μας δικτύου θα γίνεται κατευθείαν μεταφορά της στους φίλους και συμμάχους γερμανούς. Βοήθεια μας.

Απάντηση