ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ ΝΙΚΟΣ  — Τον Ιανουάριο του 2010, ο αναρχικός ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ, έδωσε συνέντευξη, με την οποία στράφηκε (ορθά) κατά των έμμισθων τραμπούκων που λυμαίνονται τον χώρο των αναρχικών και τους εκθέτουν. Η φράση του “Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο!” έγραψε ιστορία και διαδόθηκε παντού μέσω του διαδικτύου.

  — Αυτή η τοποθέτηση-εξομολόγηση του Νίκου Κουνταρδά, έγινε κάτω από ειδικές συνθήκες και του βγήκε αφού έζησε συγκεκριμένα περιστατικά. Κάτω από αυτό το πρίσμα, έχει τη λογική της και μόνο έτσι γίνεται κατανοητή.

  — Από εκεί και μετά, το να συμβαίνει χθες, 1 Νοεμβρίου 2ο13, συγκεκριμένη δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής, και με ευκαιρία αυτού του γεγονότος, να βγαίνουν μερικοί ηλίθιοι ψευδοϊστολόγοι, και να αναδημοσιεύουν μια συνέντευξη ηλικίας 3,5+ ετών, σαν να ειπώθηκε χθες, επ΄ ευκαιρία των δολοφονιών, δείχνει εγκεφαλική σαπίλα των εμπνευστών τέτοιων αναρτήσεων. Ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να εξηγήσουν, ή έστω να πουν “να, δείτε τι έλεγε για παρόμοιες δράσεις, ο αναρχικός Ν. Κουνταρδάς”

  — Και να πω “ντροπή” …πιος καθίκης την έχασε για να το αισθανθεί…..

  — Που τη στέλνετε τη βλακεία σας ρε καραμήτροι!!!….

Απάντηση