ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ -ΜΜΕ  — Ακούμε κάποιους και κάποιες -επώνυμες- να το λένε ….αλλά το βλέπουμε και γραμμένο με πηχυαίους τίτλους!

  — Κάποιοι υπονοούν(;) την Χρυσή Αυγή  ….σαν τον Κρόνο ….να τρώει τα παιδιά της!  Για να πετύχει τι;

  — Αν αυτό αποδειχθεί -από τις επίσημες αρχές- δεν θα έχουμε να κάνουμε με μια εγκληματική οργάνωση -όπως λένε- ….αλλά με παρανοϊκή οργάνωση ….ανθρώπων με σαλεμένα μυαλά.

  — Αν όμως τα “στοιχεία” διαψεύσουν αυτή την απίθανη εκδοχή -λέμε αν- και αν  δεν υπάρξει συσκότιση, τότε οι χαρακτηρισμοί -της παράνοιας- θα “αρμόζουν” στους λέγοντες και γράφοντες.

Δεν θέλω πάλι να πιστέψω, ότι πίσω από τις εκτελέσεις κρύβονται Έλληνες ….πολιτικών ή άλλων διαφοροποιήσεων.

  —Τότε;;;;

Ο ψυχρός “επαγγελματισμός” και η “τέλεια πράξη” της εκτέλεσης ….παραπέμπουν σε εισαχθέν είδος ….άρτια εκπαιδευμένων και πληρωμένων φονιάδων.

  — Τα περί τρομοκρατικού κτυπήματος  ….παλαιών οργανώσεων, ελάχιστα ευσταθούν.

Όμως ….αν  ξένα συμφέροντα, όχι κατ’ ανάγκην οικονομικά, κρύβονται -ίσως- πίσω από την εγκληματική ενέργεια  ….αν δηλαδή ξένα εθνικά συμφέροντα  ….επιδιώκουν την παραπέρα αποσταθεροποίηση της χώρας μας ….στοχεύοντας σε ωφελήματα, μέσα στην γενικότερη γεωπολιτική ρευστότητα της περιοχής ….τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά!…

  — Τα αμείλικτα ερωτήματα είναι  ….αν η Ελληνική κυβέρνηση έχει “ειδικότερη” ενημέρωση και αν προετοιμάζει την πατρίδα ….για τέτοια ενδεχόμενα;;;;

Μήπως εντός ή εκτός της χώρας “δραστηριοποιούνται” δολοφόνοι πράκτορες και πρακτορίσκοι, αγνώστου καταγωγής και εθνικότητας;

Και το χειρότερο ….αν κάποιοι απ’ αυτούς έχουν την ελληνική ιθαγένεια(;) ….αν δηλαδή υπάρχουν  “Δημάρατοι”  και η ιστορία του έκπτωτου [νόθου;] βασιλιά της Σπάρτης  ….που κατέφυγε στην αυλή του Βασιλιά Δαρείου και μετά ακολούθησε τον Ξέρξη στην Ελλάδα ….επαναλαμβάνεται, μετά από δυο χιλιετίες!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Γ.Δ.

Απάντηση