ΓΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  — Του Κώστα Μιλόβα-
Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έφτασε στο mail της ομάδα μας ΓοΝεΙς  ([email protected]) λίγο πριν της 8 το βράδυ της Κυριακής. Η καταγγελία συνοδεύετε από το ηχητικό ντοκουμέντο του χρηματισμού γυναικολόγου.

  — Η καταγγελία υπογράφεται από τον αποστολέα της και αφορά απαίτηση γιατρού γυναικολόγου να λάβει φακελάκι προκειμένου να χειρουργήσει τη
Ο εκτελών χρέη δ/ντη της γυναικολογικής κλινικής του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τριπόλεως δεν έκανε παζάρια ούτε ευρώ παρακάτω από τα 450 ευρώ που απαίτησε από το ζευγάρι των αγροτών ώστε να προγραμματίσει την επέμβαση απόξεσης της γυναίκας. 
Να σημειώσουμε ότι η επέμβαση είχε κριθεί από τον ίδιο τον γιατρό ως επείγουσα να πραγματοποιηθεί δεδομένου ότι κατά την υπερηχογραφική εξέταση προέκυψε πρόβλημα στην κύηση της γυναίκας ή οποία ήταν στο αρχικό της στάδιο.
Όπως θα ακούσετε στο ηχητικό ντοκουμέντο που σήμερα σας δημοσιεύουμε στους ΓοΝεΙς ο γυναικολόγος παρά τις εκκλήσεις των δύο συνανθρώπων μας να μειώσει το κόστος ”λαδώματος” αυτός όχι μόνο δεν ενέδωσε αλλά απείλησε τους γονείς ότι θα τους πετάξει απ το γραφείο του αν στο επόμενο ραντεβού δεν του καταθέσουν τον φάκελο.

  — Σημειώνουμε ότι η οικογένεια του κ. Γιάννη ασχολείται με τις αγροτικές καλλιέργειες και τα μόνα εισοδήματα τους προέρχονται μόνο από αυτές. Επίσης στην οικογένεια μεγαλώνουν άλλα τρία ανήλικα παιδάκια. 

  — Οι δύο συνάνθρωποι μας πράγματι στο επόμενο ραντεβού ήταν ακριβείς… Είχαν ετοιμάσει το ”ακατέβατο φακελάκι” και ο γιατρός περιχαρής τους υποδέχτηκε στο γραφείο του ώστε την ίδια ημέρα να πραγματοποιήσει την χειρουργική επέμβαση. 

  — Μόλις η επέμβαση πραγματοποιήθηκε και η ασθενής ήταν στα χέρια νοσηλευτών ο σύζυγος επισκέφθηκε τον γιατρό ώστε να δώσει τα χρήματα, μόνο που κατά την ώρα του λαδώματος, παρέα με τον κ. Γιάννη ήταν και αξιωματικός της Ασφάλειας Τρίπολης που αμέσως πέρασε χειροπέδες στον άθλιο γυναικολόγο μιας και τα χρήματα που βρέθηκαν στα χέρια του ήταν προσημειωμένα…

  — Εμείς αφιερώνουμε το ηχητικό που ακολουθεί στον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με την πρόταση αντί να είναι καθημερινά στα κανάλια να κάνει καμιά βόλτα από τα νοσοκομεία της επαρχίας μήπως και ανακόψει τους εκβιασμούς γιατρών σε βάρος των ασθενών…

ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΠΗΓΗ

Αναρτήθηκε από ΓοΝεις

Απάντηση