Μόλις ανακοίνωσε η Τρόικα το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας η κυβέρνηση με ιερή αγανάκτηση διερύγνυε τα ιματιά της ότι δεν ήξερε τίποτα. Όμως από το Νοέμβριο του 2010 το Ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου» ΙΣΤΑΜΕ προετοίμαζε την ιδέα για  πώληση 598 νησιών και βραχονησίδων
Στην μελέτη με τίτλο «Το πολυσύνθετο πρόβλημα της αξιοποίησης της Δημόσιας περιουσίας» ο συγγραφέας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η  Κ.Ε.Δ. διαθέτει σήμερα προς διαχείριση στο χαρτοφυλάκιό της περίπου 598 νησιά πλήρους κυριότητας, ποικίλων μεγεθών, από λίγα στρέμματα έως εκατοντάδες στρέμματα. Πέραν από ένα μικρό αριθμό αυτών που είναι ήδη παραχωρημένα και αξιοποιούνται για εθνικούς σκοπούς, η υπολειπόμενη μεγάλη πλειοψηφία των εν λόγω νήσων δύναται να αξιοποιηθεί……….». 

Διάβασε εδώ όλη την μελέτη του ΙΣΤΑΜΕ

Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/02/598.html
Αναρτήθηκε από Διηνέκης

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Χρυσοπληρώνουμε ένα ψευτοϊδρυμα, για να κατασκευάζει κάλπικες μελέτες και τους προκαλώ τους αλιτήριους:
19 χρόνια ήμουν υπεύθυνος του λογιστηρίου του ΠΙΚΠΑ και 19 χρόνια είχα καυγάδες με όλο το γαλαζοπράσινο αληταριό, που διορίζονταν στη διοίκηση της Θεσσαλονίκης!!!!! Αιτία??? Ο κάθε λήσταρχος (μερικοί ήσαν και γνωστοί χαρτοπαίχτες), το πρώτο πράγμα που ζητούσε με το που διοριζόταν, ήταν κατάσταση ….ακινήτων!!!! Το επόμενο βήμα ήταν, η απαίτηση των διορισμένων δικτατορίσκων, να απαιτούν εισήγηση για εκποίηση (κανονικό άγαρμπο ξεπούλημα) των ακινήτων, με τον καμουφλαρισμένο τίτλο «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ»!!!! Αφού οι απατεώνες εισέπρατταν από τον Μπαρμπανίκο ένα παρατεταμένο «ΟΧΙ», προχώραγαν σε λήψη απόφασης, χωρίς νόμιμη εισήγηση δική μου και με εκβιασμούς και απειλές προσπαθούσαν να μου επιβάλουν εκτέλεση της παράνομης απόφασης.

Ε, ρε και τότε γινόταν της πουτάνας!!!! Ποιος άκουγε τον Μπαρμπανίκο να ουρλιάζει και δεν κρύφτηκε. Τέσσερις φορές απείλησα ότι θα πάω στον εισαγγελέα και το εννοούσα.
Τα ίδια έκαναν και στην Αθήνα. Μέχρι και εταιρεία ξεκίνησαν να φτιάξουν με Νόμο ψευδοΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ….. Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, ότι 19 χρόνια δεν επέτρεψα τις απατεωνιές. Τελικά, έφυγα για το ΣΕΥΥΠ, διέλυσαν το ΠΙΚΠΑ και άλλα Ιδρύματα με τεράστιες περιουσίες σε ακίνητα και το Υπουργείο Υγείας τα ανέλαβε για να τα αξιοποιήσει, για να έχουν να συντηρούνται τα πάσης φύσεως ΙΣΤΑΜΕνα ποντίκια.
Όλα τα έχουν σκηνοθετήσει και όλοι οι αλήτες, ανεξαρτήτως χρώματος τρώνε το καταπέτασμα για να το βουλώνουν. Ακόμα και ο ρόλος της τρόικας είναι κατασκευασμένος για να έχει επισημότητα και άλλοθι το Παγκάλειο συμφάγωμα των πάντων. Είναι γελοίο…. Να αγοράζουμε οπλικά συστήματα σε διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές από τους Τούρκους και να μην αγγίζει αυτά τα θέματα η τρόϊκα…. Να αγοράζουμε (σαν κράτος) φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό σε τιμές φουσκωμένες από 100% έως και 1000% και να μην αγγίζει αυτά τα θέματα η τρόϊκα….. Να αναθέτει έργο η οποιαδήποτε κυβέρνηση, π.χ. για 100.000.000€ και σε λίγους μήνες ο προϋπολογισμός να μεταβάλλεται σε 200.000.000€ και να μην αγγίζει καθόλου, ούτε αυτά τα θέματα η τρόϊκα…. Να μη πληρώνουν φόρους  και να παρακρατούν και να κλέβουν ΦΠΑ και εισφορές ΙΚΑ όλοι οι γνωστοί μεγαλοκαρχαρίες και να μην αγγίζει αυτά τα θέματα καμία πουτάνα τρόϊκα. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, το να κοιτάζουν οι τροϊκανοί κοπρίτες, ληστές και απατεώνες, αποκλειστικά και μόνο τα ακίνητα-φιλέτα του δημοσίου, δήθεν για να καλύψουν τα ελλείμματα και το δημόσιο χρέος, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι υπερεκτιμούν την Εβραίικη σοφία τους καθώς και τη δική μας βλακεία.
Όσο περνά ο καιρός της μεγάλης και παρατεταμένης απάτης και ληστείας της χώρας μας, όλο και ποιο κοντά πηγαίνει ο νους μου, στη θεωρία που μάθαμε πρόσφατα, ενός Εβραίου αρχισιωνιστή-ναζιστή και αναρωτιέμαι αφελώς: μήπως θα πρέπει να εφαρμόσουμε στη φάρα του, αυτά που ευαγγελίστηκε για τους Αιγύπτιους?????  Πολλοί λαοί θα ξελαφρώσουν για πολλά χρόνια και θα σφίξουν κάποιοι κώλοι του εσωτερικού.

Απάντηση