ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ -ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΗΝΟΥ  — Στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» με τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο μίλησε ο Σεραφείμ Φυντανίδης, πρόεδρος της «Ε TV», εκτιμώντας ότι η δολοφονική επίθεση της περασμένης Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο δεν αποτελεί σχέδιο κάποιας συνομωσίας.

   — «Δεν πιστεύω στη συνομωσιολογία. Πιστεύω ότι είναι ακραίοι αριστεροί που προσπάθησαν να τιμωρήσουν νεοναζιστές», είπε χαρακτηριστικά.

   — Ο κ. Φυντανίδης σχολίασε μεταξύ άλλων και το ζήτημα της ανόδου των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.

   — Παρακολουθήστε το απόσπασμα της εκπομπής:

  — ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ:

antinews.gr
Ο πανταχού παρών Σεραφείμ Φυντανίδης, πρόεδρος του Ε Channel, πρώην 902

gossip-tv.gr
Σεραφείμ Φυντανίδης

el.wikipedia.org/wiki
Ο Σεραφείμ Φυντανίδης του Δημητρίου, είναι Έλληνας δημοσιογράφος και παλαιότερα διευθυντής σύνταξης εφημερίδων.
Γεννήθηκε στην Αθήνα στο Περιστέρι τον Μάρτιο του 1937. Το 1960 έλαβε πτυχίο της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ). Αρχικά εργάστηκε στην εφημερίδα Έθνος ως συντάκτης την περίοδο 1957 – 1968. Στην περίοδο της Χούντας από το 1968 μέχρι το 1974 εργάστηκε στη Απογευματινή στην αρχή ως υπεύθυνος ύλης και αργότερα ως αρχισυντάκτης. Από το 1974 μέχρι τον Ιούνιο του 1976 υπήρξε διευθυντής σύνταξης στην Ακρόπολη. Από τον Ιούνιο του 1976 μέχρι τις 27 Απριλίου 2007, ήταν διευθυντής της απογευματινής Ελευθεροτυπίας. Από την τελευταία του θέση παραιτήθηκε, κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες, λόγω άρνησής του για περικοπή μισθού του.
Σήμερα είναι συνεργάτης της κρατικής τηλεόρασης και παρουσιαστής εκπομπής. Τελευταία το όνομά του ενεπλάκη σε πίνακα με τους πλέον υπεραμειβόμενους δημοσιογράφους. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και ομιλεί επίσης αγγλικά.
Είναι παντρεμένος και είναι μόνιμος κάτοικος Παλαιού Ψυχικού. Διατηρεί εξοχική κατοικία στη Τήνο που επισκέπτεται συχνά.

  — Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ

  — Άποψη Μπαρμπανίκου:
— Το κάθε αντικαθεστωτικό χτύπημα, ακόμα και αν προέρχεται από την ίδια οργάνωση, έχει τις δικές του πλείστες ιδιαιτερότητας και είναι ΒΛΑΚΕΙΑ να συγκρίνεται με άλλη ενέργεια.
  — Ειδικότερα η ενέργεια της 17Ν κατά του αρχιβασανιστή Ε. Μάλλιου, αφορούσε τον ΜΑΛΛΙΟ και όχι κάποιον αστυφύλακα που υπηρετούσε υπό τον Μάλλιο. Το ότι στη περίπτωση των δύο Χρυσαυγιτών βλέπουμε στην ουσία να εκτελούνται δύο… ακόλουθοι και όχι δύο πρωταγωνιστές, συνιστά ΤΕΡΑΣΤΙΑ ειδοποιό διαφορά, που δεν επιτρέπει καμία σύγκριση.
  — Δεν αποκλείω να εκτελέστηκε το περιστατικό του Ν. Ηρακλείου από αριστεριστές, αλλά η επίδειξη επαγγελματισμού της εκτέλεσης, δεν είναι επακόλουθο μιας σοβαρής αξιολόγησης και επιλογής στόχου. Εκτός και αν εκ των υστέρων, οι εκτελεστές μας ανακοινώσουν κάποια σοβαρά στοιχεία για τους εκτελεσθέντες, τα οποία μέχρι στιγμής, είναι εντελώς άγνωστα για εμάς τους κοινούς θνητούς. Αν δεν υπάρχουν σοβαροί λόγοι, αρκετά πέραν του ότι οι εκτελεσθέντες ήσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, και αποκλείσουμε μυστικές υπηρεσίες, τότε το χτύπημα ήταν επιπόλαιο και εκθέτει τους εκτελεστές.

Απάντηση