Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ  — Συναντιώμαστε πολλές φορές στο χάος του διαδικτύου…. Πριν λίγες μέρες τον τράκαρα σε τεχνικό πολυκατάστημα της Θεσσαλονίκης. Είχα πάει για κάποια υλικά που χρειαζόμουν και βρήκα τον Βασίλη, βρήκα τον Χάρρυ, που μάλλον τον χρειαζόμουν περισσότερο….

  — Ήταν ακουμπισμένος σε ένα καρότσι καικρατούσε στα χείλη του, ένα πικρόχολο χαμόγελο…. Όμως ήταν ένα χαμόγελο….. Προς έναν κόσμο που όχι μόνο έχει ξεφύγει, αλλά έχει εκτροχιαστεί κι΄ έχει χαθεί στις ανάγκες, στην άσκοπη τρεχάλα, στο άγχος, στο ψεύδος…. Ένα τεράστιο πλήθος χαμένο στην αφάνεια, που μόνο του κατασκεύασε…. Ένα πλήθος στεγνός πηλός στα χέρια απατεώνων πολιτικών. Ένα πλήθος σαβούρα, άξιο για λύπηση….

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ  — Το χάζευε ο Βασίλης, ο Χάρρυ της σάτυρας των πανελλήνων….. Σαν να μη πίστευε σε ότι έβλεπε…. Και χαμογελούσε….

  — Παρά λίγο να μου γλύτωνε, γιατί τον είχα προσπεράσει δυο βήματα μέχρι να κάνω κλικ…. Έλαμψε το μάτι μου και γυρίζω, του απλώνω το χέρι και τον χαιρετώ….

  — Πως είσαι μεγάλε??? Καλά???…

  — Γυάλισε και το μάτι του Βασίλη κι΄ έβγαλε μια ζεστασιά…. Σαν να με αγκάλιασε ένιωσα…. “Καλά… καλά…. Δόξα τον Θεό…” Το χαμόγελό του αλλιώς ζωγραφίστηκε

Μιλώ για τον μεγάλο διασκεδαστή μας, τον ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, τον ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ του σανιδιού. Ο Βασίλης είναι μεγάλος ηθοποιός, τραγουδοποιός, αλλά αν τον ψάξεις περισσότερο, θα συναντήσεις έναν ποιητή, έναν ζωγράφο, έναν φιλόσοφο…. Θα βρεις έναν ολοκληρωμένο μεγάλο άνθρωπο που δεν σταματά να ψάχνει και να ψάχνεται….

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΒΡΟΧΗΠαλιά στον AVRAGIOZ του είχα κάνει ένα αφιέρωμα και νομίζω ότι χρωστώ περισσότερα. Μας έχει δώσει περισσότερα και πάντα έχει ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ….

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ 1983:

ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ“Εδώ και δύο χρόνια έχει αρχίσει το μεγάλο κακό, που θα μετατρέψει σιγά σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων. Σε είκοσι-τριάντα χρόνια, Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει.
Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι΄ ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης”
1983, Χάρρυ Κλυνν, “Αλλαγή και πάσης Ελλάδος”

Ο ίδιος προσδιορίζεται σατυρικά στο ιστολόγιό του:
ΦΝΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ και ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣΦυσιοδίφης και καλλιτέχνης με άριστη κολεγιακή μόρφωση σε θέματα παρασκευής υβριδίων ζαχαροκάλαμου και ντοκτορά στο «ΛΟΤΤΟ» και στο «Πάμε στοίχημα».
Σπούδασε νευροχειρουργική, ακουαρέλα και γλυπτική στο KALAMARIA COLLEGE OF FINE ARTS. Συμμαθητές του ο Κάρολος της Αγγλίας, ο Κάρολος Φιξ, ο Κάρολος Παπούλιας, ο Καρούλιας, ο Σερ Άνθονυ Χόπκινς και ο Σερ Αλεξ Φέρκιουσον!
Από μικρός δείχνει την αγάπη του για την ιστιοπλοΐα, τη ζαχαροπλαστική, τη διαλεκτική, τον υπνωτισμό και τον αθλητισμό γενικότερα. Το 1974 αναγνωρίζεται ως Μέγας Μάγιστρος του Λιχνενστάιν και αποκλειστικός αντιπρόσωπος προφυλακτικών με γεύση βερίκοκου στην Ακτή Ελεφαντοστούν. Ένα χρόνο αργότερα αναγνωρίζεται ως ήρωας με παντόφλες.
Αγάλματα και προτομές του υπάρχουν στα Εξάρχεια, στη Λωρίδα της Γάζας και του Χαντζαπλάστ και στο Λεβερλκούζεν, λίγο έξω απ’ το σταθμό. Είναι παντρεμένος 30 χρόνια με την Χαρίκλεια με τη οποία απέκτησε τρία παιδιά, δυο κομπιούτερ, μια γάτα, ένα σκύλο και έναν πόνο στη μέση.

ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ

http://harryklynn.blogspot.gr/  και

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης, είναι ένας μάστορας καλλιτέχνης!!!!!!!!!!!!! Ο Βασίλης είναι ένα ζωντανό δείγμα πολιτισμού!!!!

Απάντηση