ΠΡΟΣΟΧΗ σε εξυπνάκηδες σαν τον “ΘΡΑΚΑ – ΒΛΑΚΑ”

8 Νοεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΘΡΑΞ ΒΛΑΞ  — Μερικοί δεν γουστάρουν κάποιους και θέλουν να τους βγάλουν τα μάτια, με τα…. δικά μου (ή τα δικά μας) χέρια, φοβούμενοι μάλλον μη λερώσουν τα βρώμικά τους.

  — Ο “ΘΡΑΞ ΒΛΑΞ” είχε φτιάξει ένα ιστολόγιο το 2006, στη διεύθυνση http://thraxvlax.blogspot.gr/. Προφανώς τα βρήκε μπαστούνια ή δεν είχε απήχηση και μετά από τρεις (3) αναρτήσεις, έβαλε λουκέτο, για να μην έχει μπλεξίματα.

  — Όμως ο ΒΛΑΞ, θέλει να έχει συκοφαντική άποψη και προκειμένου να γράφονται μαλακίες κατά των οχτρών του, στέλνει τις παπαριές του σε λειτουργούντα ιστολόγια, προσπαθώντας να τα παρασύρει στη μούρλα του, αδιαφορώντας αν θα προκαλέσει νομικά προβλήματα σε όσους παρασυρθούν και αντιγράψουν την ανώνυμη βλακεία του, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΙΓΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΥ!!!!!

  — Και να έστελνε χαρτιά ψυχίατρου, για να στοιχειοθετήσει τη τρέλα του εχθρού του, θα έλεγα, ας πάει στα κομάτια….. Το να επικαλείται όμως, ηλίθιο πρακτικό…. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, για να αποδείξει ότι ο τάδε είναι τρελός και δεν κάνει για δήμαρχος, δείχνει ότι δεν είναι μόνο “ΘΡΑΞ ΒΛΑΞ” (όπως ο ίδιος επέλεξε να λέγεται), αλλά είναι έτοιμος για ζουρλομανδύα.

  — Το παρόν κράξιμο, δεν έχει καμία σχέση, με οποιονδήποτε πιστεύει ότι πρέπει να καταγγείλει κάτι, αλλά επιθυμεί να διατηρηθεί η ανωνυμία του. Αφορά τους συγκεκριμένους βλάκες, που κυκλοφορούν ελεύθεροι, και αδιαφορούν αν μπέξουμε εμείς με τα καμώματά τους.

  — ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΞΕΡΑ “ΟΧΙ” ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΑΠΟΝΤΗΔΕΣ.ΘΡΑΞ ΒΛΑΞ 1

Απάντηση