ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 4  — Αμφιλεγόμενη όσο και ύποπτη η πολιτική πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας με αφορμή την γκεσταπίτικη επιχείρηση στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ…

  — του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  — Και ο λόγος δεν είναι γιατί μέσα από αυτή την πολιτική διαχείριση, ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά αποποιήθηκε ένα – υπό προϋποθέσεις – σημαντικό όπλο άσκησης του αντιπολιτευτικού του ρόλου, εν όψει μάλιστα κρίσιμων εξελίξεων το επόμενο διάστημα, μέσα από τις οποίες δρομολογείται το τελειωτικό χτύπημα σε βάρος της χώρας…

  — Ούτε βεβαίως το μείζον πρόβλημα, είναι η φαιδρότητα μιας τέτοιας πρωτοβουλίας, η οποία σε τελευταία ανάλυση, όχι μονάχα δεν κλυδωνίζει το κυβερνητικό μπλοκ του δωσιλογισμού, αλλά αντίθετα του εξασφαλίζει ιδανικό περιβάλλον επανασυσπείρωσης, μέσα στο οποίο θα σιωπήσουν και οι ελάχιστοι παραδοσιακοί μασκαράδες οι οποίοι υποτίθεται ότι αντιδρούν στα τελευταίας κοπής δολοφονικά μέτρα που δρομολογούν τα κυβερνητικά ανδρείκελα και ελάχιστα βεβαίως μας απασχολεί η ελαχιστότητα των Κουβέληδων, οι οποίοι απλώς έσπευσαν να αξιοποιήσουν την πολιτική ευκαιρία που τους δόθηκε, προκειμένου να επανακαταθέσουν πιστοποιητικά δουλοφροσύνης, ως Φιλιππινέζες απόλυτα πειθήνιες, στο εθνοκτόνο σχέδιο των συμμοριών, σε βάρος του λαού και της χώρας…

  — Θυμίζουμε άλλωστε πως από χθες, τη στιγμή που τόσο τα ΜΜΕ της διαπλοκής όσο και οι λοιποί διαδικτυακοί μασκαράδες…
Των δήθεν ενημερωτικών και «μαχητικών» ιστολογίων, μιλούσαν για δήθεν «φωτιά στο πολιτικό σκηνικό» από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, εμείς εδώ στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» είμαστε ΠΡΩΤΟΙ και ΜΟΝΟΙ που τονίζαμε πως αυτό το άθλιο επικοινωνιακό πυροτέχνημα, δεν ήταν τίποτε περισσότερο παρά μια ύπουλη «κίνηση αποπροσανατολισμού», και μάλιστα δε διστάσαμε να χαρακτηρίσουμε ευθέως το ΣΥΡΙΖΑ, ως «επικίνδυνο καιροσκόπο και λαγό της κατοχικής συγκυβέρνησης». Και για του λόγου το αληθές δείτε τι λέγαμε τόσο ΕΔΩ όσο και ΕΔΩ.

  — Οι εξελίξεις φυσικά, γι ακόμη μια φορά δεν άργησαν να μας δικαιώσουν. Σήμερα, το σύνολο του τύπου αλλά και οι τυχάρπαστοι του διαδικτύου, ασπάστηκαν τη δική μας προσέγγιση. Τους ευχαριστούμε διότι μπορεί μεν να μη διαθέτουν τσίπα, διαθέτουν όμως μηχανισμό χρονοκαθυστέρησης. Κάτι είναι κι αυτό.

  — Ας πάμε όμως τώρα και στο ουσιαστικότερο…
Κι αυτό δεν είναι ο πολιτικός καιροσκοπισμός του Συριζαίϊκου πολιτικού συνονθυλεύματος. Είναι πρωτίστως ο ύπουλος, ο δόλιος και εν τέλει ο επικίνδυνος ρόλος του. Το βρώμικο και πολιτικά ανέντιμο παιχνίδι του σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας.
  — Με αυτή του την πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ, προσέφερε και μια πρώτης τάξεως υπηρεσία στις συμμορίες της κατοχής, και στα ντόπια πολιτικά τους ανδρείκελα.
  — Συνεπικουρούμενος από τα ΜΜΕ (που ξέρουν καλά τι κάνουν), ο δόλιος ΣΥΡΙΖΑ, επεχείρησε και πέτυχε να αποσπάσει βίαια και ύπουλα από το μαζικό κίνημα την υπόθεση της προάσπισης της δημοκρατίας και της οργάνωσης της λαϊκής αντίστασης που θα μπορούσε να ανακόψει τους επικίνδυνους σχεδιασμούς και ενδεχόμενα να δρομολογήσει την πολιτική ανατροπή της κυβέρνησης των ανδρεικέλων, και να μεταφέρει το όλο ζήτημα στη βουλή εν είδει του γνωστού πλέον Μάπετ σόου, προκειμένου να το εκτονώσει, να το αφυδατώσει από το ουσιαστικό του περιεχόμενο, να αναγορεύσει σε πρωταγωνιστή το πολιτικό καραγκιοζιλίκι, μακριά από το λαό και τη μαχητική του αντίσταση.
 
  — Γι ακόμη μια φορά λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ ξεβρακώθηκε. και μετά από τα διαπιστευτήρια υποταγής που κατέθεσε στο Τέξας (Δείτε τι λέγαμε ΕΔΩ), φρόντισε άμα τη επιστροφή του να ισχυροποιήσει με τις πρωτοβουλίες του τη θέση των κατοχικών ανδρεικέλων, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι δεν αποτελεί παρά μια ακόμη χρήσιμη εφεδρεία και για την προώθηση των κυρίαρχων πολιτικών τους προτεραιοτήτων και ταυτόχρονα έναν αποτελεσματικό κυματοθραύστη που θέλει την κοινωνία στο περιθώριο, συμπιεσμένη στις συμπληγάδες της Νέας Τάξης.

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

1 Comment

  • Ο/Η Johann λέει:

    Ο λαός ευθύνεται για το 40% της Αποχής (2012)πηγαίνοντας στις παραλίες στις 17 Ιουνίου και νομίζοντας ότι έτσι πολεμεί το πρώτο σε ψήφους κόμμα,ενώ το ενίσχυε.Δυστυχώς και στο Διαδίκτυο αδυνατεί ο αμερόληπτος ψηφοφόρος να διακρίνει την αλήθεια μέσα στο αποπροσανατολιστικό χάος των e-εφημερίδων και των ιστολογίων.Γενικώς οι “αντιμνημονιακοί” δεν προτείνουν πειστικές κι εφαρμόσιμες λύσεις για την έξοδό μας από την κρίση.Είναι διηρημένοι ιδεολογικά και οικονομολογικά.Οι6 προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι υλοποιήσιμες χωρίς αντιδράσεις από το Κεφάλαιο γενικώς.Οι μεταβάσεις του Αλέξη στον Ομπάμα,στο Τέξας και στη Μέρκελ φέρουν τις υποψίες του”ο Ανδρέας είναι το τελευταίο χαρτί των Αμερικανών”(1980-2).Μήπως υφαρπάζουν την ψήφο μας με τις αντιμνημονιακές,υποκριτικές τους κορώνες;Ποιόν να πιστέψη ο δύσμοιρος ο ψηφοφόρος; Την έπαθε το 1952 με τον Παπάγο,το 1956 με τον Καραμανλή,το 1964 με τον “Γέρο της Δημοκρατίας”,το 1967 με τους συνταγματάρχες (CIA-ΚΥΠ),το 1974 με την “Μεταπολίτευση”,το 1982 με την “Αλλαγή”,το 2002 με την “Ευρωζώνη”,το 2004 με την “επανίδρυση του Κράτους”,το 2009 με το “λεφτά υπάρχουν”.Τα έζησα από παιδί του Δημοτικού και θα μακρηγορούσα,αν εξέθετα δι’ ολίγων τα “επιτεύγματα” εκάστου “μαθήματος”.Ο λαός είναι ελεύθερος λίγες ώρες την ημέρα των εκλογών.Ας μήν καταφύγη στις παγίδες της αποχής,του άκυρου η του λευκού.Μείζον δυστύχημα το ότι η νεολαία μας τους συχάθηκε όλους και έγινε α-πολιτική.Αυτό επιδιώκουν οι νεοταξίτες:άβουλα όργανα.8-11-2013

Απάντηση