ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ END ΣΩΡΑ ΜΕ ΟΤΑ 1  — Πήγα βόλτα από το ιστολόγιο του φίλου μου ΟΡΙΖΟΝΤΑ – ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ και διαβάζοντας έπεσα πάνω στην ανάρτηση “ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. 50 Ο.Τ.Α. ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ END ΕΝΩ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ” που αναφέρει: 
  — Έγγραφο με  ερώτηση του βουλευτή Πέλλας Δάνη Τζαμτζή, ο οποίος θέτει επίσημα μια σειρά ερωτημάτων σχετικά με την νομιμότητα των δραστηριοτήτων της Ε.Ν.D. στους υπουργούς Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη, Οικονομικών Γ.Στουρνάρα και Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου.
— Με αυτά ζητά από τους αποδέκτες του την διαβεβαίωση ότι είναι  κατατεθημένα υπέρ των Ελλήνων 600 δις. Δολάρια.
— Κυρίως όμως τα ερωτήματα του αφορούν  τον έλεγχο στις προτάσεις της  Ε.Ν.D. για εκταμίευση κεφαλαίων από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα,  (το εάν δηλαδή είναι έγκυρες οι προτάσεις τους, το εάν αληθεύουν τα λεγόμενα τους, το ποιοί είναι οι 50 δήμαρχοι που έχουν υπογράψει την 1η φάση συνεργασίας τους με την Ε.Ν.D.για την εκταμίευση κεφαλαίων -που συν τοις άλλοις θα έλυναν το πρόβλημα της έξωσης χιλιάδων ανθρώπων από τα σπίτια τους-)

— Ρωτάει επίσης εάν και εφ’ όσον οι πράξεις αυτές δεν είναι σύννομες,  τι μέτρα έχουν λάβει για να σταματήσουν τις δραστηριότητες τους

(προφανώς με το δεδομένο ότι η δράση της Ε.Ν.D. εξελίσσεται με μια σειρά από απόλυτα νομότυπες ενέργειες εδώ και ένα χρόνο, τουλάχιστον δημοσίως)…

  — Με έγγραφο της η γενική διεύθυνση του υπουργείου ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ και η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ αυτού  απευθύνεται προς άπασες τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.

— Με το έγγραφο αυτό (27ηςΣεπ.2013) ζητά από τους αποδέκτες της να την ενημερώσουν εάν υπάρχουν ΟΤΑ (Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης)
-δηλαδή δήμαρχοι- που να έχουν αποδεχθεί την πρόταση της Ε.Ν.
D.  προς τους Δήμους της Ελλάδος να συνεργαστούν με σκοπό την εκταμίευση κονδυλίων από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα !

— Από τα παραπάνω έγγραφα προκύπτουν τα εξής ερωτήματα (κατά την άποψη του αποστολέα της είδησης):
* Τι απαντά η κυβέρνηση στο επίμονο ερώτημα κάθε σκεπτομένου: Αν είναι παράνομοι οι της Ε.Ν.D. γιατί δεν τους συλλαμβάνουν ;
* Τι χρειαζόταν άραγε στην κυβέρνηση η πληροφορία περί συμμετοχής των δημάρχων στο πρόγραμμα εκταμίευσης, εκείνη ειδικά τη χρονική
στιγμή ; Και γιατί από τότε –υποτίθεται εν μέσω πλήρους ανέχειας- άρχισαν οι κρατικές επιδοτήσεις στους δήμους με τεράστια ποσά ;
* Δεν είναι το έγγραφο αυτό μια έμμεση –πλην έγκυρη– πιστοποίηση ότι το ενδεχόμενο συμμετοχής των δημάρχων στο εν λόγω πρόγραμμα
είναι υπαρκτό και πιθανότατο, ώστε να εξαναγκάση την κυβέρνηση να διερευνά εγγράφως το κατά πόσον υπάρχει συμμετοχή;
* Δεν είναι το έγγραφο αυτό μια έμμεση –πλην έγκυρη– πιστοποίηση ότι η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά για την ύπαρξη του μερίσματος
της Ελλάδος στο Παγκόσμιο καταπίστευμα το οποίο παρεμπιπτόντως ανέρχεται σε 200 και πλέον δισεκατομμύρια δολάρια ;
* Εφ’ όσον προκύπτει και διαπιστώνεται από δικά της έγγραφα ότι το γνωρίζει και δεν λαμβάνει μέτρα για την άμεση εκταμίευση κεφαλαίων
ώστε να σωθή η χώρα, αλλά το αποσιωπά, δεν είναι η ίδια υπόλογη  για εσχάτη προδοσία ;

Απλές σκέψεις κάνουμε …
Κ.Σ.
Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ – ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ

  — ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Δηλαδή κάποτε θα βρισκόταν κάποιος βουλευτής, που θα ζητούσε να μάθει τι σκατά συμβαίνει. ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ END ΣΩΡΑ ΜΕ ΟΤΑ 2Όμως να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα, το οποίο ο αποστολέας Κ.Σ. της δήθεν είδησης προς ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ, προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει, γιατί είναι του παράνομου κλίματος “Ε.Ν.D. -Σώρρα – Λαμπράκη και Σία”

  — Οι ενέργειες της διεθνούς συμμορίας δεν είναι καθόλου νομότυπες. Απλά, μέχρι στιγμής κινούνται οριακά και δεν έχει προκύψει χειροπιαστή βλάβη του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, η οποία ως γνωστόν, πρέπει να μεταφράζεται σε χρήμα. Μέχρι στιγμής η συμμορία, ΑΠΛΑ διαλαλούσε ότι είχε δισεκατομμύρια, ότι χάριζε, ότι έσωσε, με λόγια του αέρα.

  — Επειδή τον αντισυμμορίτικο αγώνα εγώ τον ξεκίνησα και έγραψα πολλά, μέχρι που το βαρέθηκα, βλέπω πλέον ότι το στόρι φτάνει στο τέλος και μάλλον η χούντα θα προσπαθήσει, να βλάψει αντίπαλους δημοτικούς αρχόντους (εν όψει δημοτικών εκλογών) και να αποκομίσει πολιτικά οφέλη γενικής χρήσης, ως υπερασπίστρια του δημόσιου συμφέροντος.

  — Δεν άντεξα την αποχή και κοτσάρησα το παρακάτω σχόλιο:

  — “ΔΙΑΘΕΤΩ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ.
Αυτό δεν με εμποδίζει να σας πείσω, ότι είμαι σε θέση να σας εξασφαλίσω δάνεια με χαμηλό επιτόκιο ή με περίοδο χάριτος (που ως γνωστόν δεν είναι χάριτος, αλλά συσσώρευσης χρέους και τόκων). Το τελευταίο το βαφτίζω σαν δάνειο μηδενικού επιτοκίου ενώ στη πράξη, μετά τη περίοδο χάριτος, θα τρίβετε τα μάτια σας για το πως θα τρέχουν οι τόκοι.
Οι νυν δήμαρχοι θέλουν να επανεκλεγούν, αλλά οι περισσότεροι δεν μπορούν να πάρουν κρατική επιχορήγηση γιατί έχουν φάει πολλά και πολλοί είναι αυτοί, που δεν μπορούν να δανειστούν για πολλούς λόγους από νόμιμα λειτουργούσες τράπεζες.
Η END και κάθε END, είναι ένας πολύ καλός φερετζές, για να πει ένας φαγάνας δήμαρχος ότι παρασύρθηκε και εκ των υστέρων μετανοεί, που κάποια πράγματα δεν είχε δήθεν καταλάβει.
Ένα πράγμα το οποίο δεν τυχαίνει να συζητάμε, είναι ότι μπορεί να μην υπάρχει αρκετό νάμιμα ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑ, όμως όλοι δεχόμαστε, ότι έχει φτάσει σε ύψη ρεκόρ το… ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ από παράνομες δραστηριότητες, που επιθυμεί να νομιμοποιηθεί.
Ένας γνωστός δρόμος νομιμοποίησης μαύρου χρήματος, είναι ο νόμιμος τζόγος, όπου ο μαυραγορίτης εξαγοράζει λαχνούς που έχουν κερδίσει, αλλά το χρήμα αυτό δεν αρκεί για τις ανάγκες της μαύρης αγοράς.
Αφού ΔΙΑΘΕΤΩ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ, ως μέλος της μαύρης αγοράς χρήματος, έχω αποκτήσει διασυνδέσεις, με “παραγωγούς” μαύρου χρήματος, στους οποίους μεταβιβάζω – πουλώ την επιθυμία σας (Δήμαρχοι) για δανεισμό…..
Τι δεν καταλαβαίνετε, όταν έχει αποδειχθεί, ότι οι END και END και Σώρρας και Λαμπράκης δεν έχουν δεκάρα τσακιστή????
Τι δεν καταλαβαίνετε, όταν οι εν λόγω απατεώνες, δεν έχουν άδεια πραγματοποίησης χρηματοπιστωτικών-τραπεζικών συναλλαγών, σε καμιά χώρα του κόσμου????
Στις φυλακής τα σίδερα θα πάνε, μόνο όσα λαμόγια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κάνουν παράνομες συμβάσεις ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ και αν έχουν μπλεχτεί, δεν θα φτάνει να δηλώνουν μετανοούσες μωρές παρθένες. Οι όροι του χρηματοπιστωτικού παιχνιδιού είναι παγκοσμίως γνωστοί και σε αυτό το παιχνίδι, δεν μπορεί να παίξει νόμιμα καμία END κανένας Σώρρας, κανένας Λαμπράκης.

Η χούντα, ακόμα και αν δεν ήθελε να ασχοληθεί με τη φούσκα του υπόδικου εμπνευστή της, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και αφού ασχοληθεί, δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τον αέρα κοπανιστό της συμμορίας. Μπορεί όμως να αποκομίσει πολιτικά οφέλη, ως δήθεν προστάτιδα του δημόσιου συμφέροντος και κανένας δεν θα μπορεί να πει κάτι εναντίον της, αν μπαγλαρώσει τον ανόητο Σώρρα και τη παρέα του.

Ο Ιορδάνης Τζαμτζής είναι αρκετά χρόνια βουλευτής …ΝΔ, με μεγάλη προϋπηρεσία στη… Τοπική Αυτοδιοίκηση.Ο Ιορδάνης Τζαμτζής δεν κινήθηκε τυχαία.

10 Comments

 • Ο/Η Γεωργιος Παρασκευας λέει:

  ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΑΡΓΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΤΣΑΡΗΣΕΣ ΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΔΕΡΦΕ! ΒΡΙΘΕΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΩΡΙΜΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ, ΜΕΣΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΚΛΟΝΗΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΟ. ΤΕΛΕΙΟ!!! ΜΗΝ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΑΙ ΡΕΕΕΕ! ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΔΩ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΩΣ ΣΦΙΧΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ (ΛΙΣΤΑ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΟΛ. ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΠΡΩΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΑΜΕ! ΑΦΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ (ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012) ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ-ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ Ή ΒΡΕΣ ΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗ “ΧΟΥΝΤΑ” ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ “ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ”. ΑΛΛΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ. ΡΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΛΥΤΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ! ΑΛΛΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΕΧΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ!

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Όσες μπούρδες και να αραδιάσετε, μπούρδες και υβρεολόγιο θα παραμείνουν, αλλά πραγματικό χρήμα του Σώρρα δεν θα γίνουν στον αιώνα τον άπαντα. Το χρήμα του Σώρρα, δεν είναι ούτε μαύρο ούτε κίτρινο.
   Το χρήμα του Σώρρα είναι ανύπαρκτο. Που ακούστικε ρε, κάτοχος 670 δις € να ζητιανεύει φραγκοδίφραγκα από τον κοσμάκι, για να “συνεχίσει” τον αγώνα του?????

   • Ο/Η Γεωργιος Παρασκευας λέει:

    ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ! ΝΟΜΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ! ΕΓΩ ΕΒΡΙΣΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΜΥΓΙΑΖΕΣΑΙ? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΤΡΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΛΟΓΑ ΘΙΧΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ! ΓΙΑ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ (ΟΤΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΥΦΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΪΛΑ ΣΟΥ

 • Α ΜΑΛΙΣΤΑ… ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

  http://endpatras.files.wordpress.com/2013/10/ceb1cf80ceb1cebdcf84ceb7cf83ceb7-cf85cf80-ceb1ceb8ceb1cebdceb1cf83ceb9cebfcf85-cf83ceb5-cf84ceb6ceb1cebccf84ceb6ceb7-18-10-13.jpg

  ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ… ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ “ΣΟΒΑΡΟ ΣΑΣ” ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ..!!!

  ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΑΡΙΚΑ
  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΡΑΚΛΕΙΔΗΣ
  https://www.facebook.com/angelo.irakleides

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Εγώ χάρηκα χωρίς εισαγωγικά, που δεν έχεις να πεις τίποτα και επισυνάπτεις έγγραφο με κούφιο λόγο.

 • Ο/Η ΕΛΛΑΣ λέει:

  Συγνωμη κυριε αλλα πραγματικα δεν εχετε ιδεα περι τινος προκειται.Σας παρακαλω ενημερωθειτε τι σημαινει Παγκοσμιο Καταπιστευμα και κατοπιν ενημερωστε τους αναγνωστες σας.
  Μπορειτε επισης να παρετε συνεντευξη απο τον κυριο Βαλσαμακη για να σας τα εξηγησει καλυτερα αλλα και να σας στειλει τις επισημες ανακοινωσεις απο το υπουργειο οικονομικων της Αμερικης και της Ελλαδας,με υπογραφη Σαχινιδη,οπως επισης και απο τα δικαστηρια.
  Αν θελετε μια Ελλαδα υγιη για τα παιδια σας ΑΛΛΑΞΤΕ ΡΟΤΑ

Απάντηση