ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

9 Νοεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΔΗΜΑΡ -ΑΠΑΡΤΙΑ 1  — Και αυτή την αλήθεια φροντίζουν σε κάθε περίπτωση να την αναβαθμίζουν και να την επικαιροποιούν τα κορυφαία στελέχη αυτού του πολιτικού εξαμβλώματος…

  — Πρόκειται για έναν ξεπεσμό που οι ιστορικοί του μέλλοντος θα αποφανθούν αν όμοιός του υπήρξε ποτέ στην Ελληνική και τη διεθνή ιστορία. Το κόμμα λοιπόν των Ρεπούσηδων, το κόμμα που δε διαθέτει κανένα απολύτως μέτρο σε πρακτικές και χειρισμούς που αφορούν στο βιασμό της αλήθειας, του πατριωτισμού, της πολιτικής μπέσας και της λεβεντιάς ξαναχτύπησε ακόμη μία φορά δια στόματος και πάλι του γνωστού κ. Χατζησωκράτη.

  — Τι είπε λοιπόν ο εν λόγω πολιτικός “ογκόλιθος”, για να προσδώσει πολιτική μαγκιά στην κατάπτυστη και δουλοπρεπή πολιτικη στάση του κόμματός του???

  — Εμείς δεν θα ψηφίσουμε την πρόταση δυσπιστίας, γιατί δεν θέλουμε να δώσουμε χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση αυτή τη στιγμή

  — Δηλαδή βρε τενεκέδες ξεγάνωτοι, εκτός από το ότι λειτουργήσατε σαν κατάπτυστο “αριστερό” δεκανίκι στην κατοχική συγκυβέρνηση της ντροπής, τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε… πόσο πιο χαμηλά θα μπορούσατε να πέσετε αν θέλατε να δώσετε χέρι βοηθείας σ αυτή την κυβέρνηση???

  — Αίσχος ξεφτίλες… Ο κατήγορος του υποκριτή, δεν έχει όρια τελικά όταν πρόκειται για ΔΗΜΑΡατους της σύγχρονης πολιτικής μας κατάντιας.
Αυτή είναι η ΔΗΜΑΡ της πολιτικής λεβεντιάς….
ΔΗΜΑΡ -ΤΗΣ ΜΑΝΤΗΛΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗΑυτή είνια η ΔΗΜΑΡ των συνωστισμών και της πολιτικής μπαμπεσιάς…
Και στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, αυτή είναι η ΔΗΜΑΡ του πατριωτισμού και τα έργα και οι ημέρες τη στη ΘΡΑΚΗ.
Αυτή είναι η κατάντια μας…
Αυτός είνι ο λεκές της ιστορίας…
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση