ΚΟΝΤΡΑ ΝΙΟΥΣ -ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  — Κάποιος πρέπει ν’ απαντήσει…

  — Αυτά τα φοβερά και τρομερά πρωτοσέλιδα που βλέπετε, με τις απίστευτες καταγγελίες είναι σημερινά και κρέμονται από το πρωί στα μανταλάκια των περιπτέρων, ενώ παράλληλα κάνουν περατζάδα και στο διαδίκτυο!

   — Κι όμως κοντεύει να νυχτώσει και καμία αντίδραση, από πουθενά.
   — Αν είναι αληθινά θα έπρεπε ήδη να έχει πέσει η κυβέρνηση και τα μέλη της να βρίσκονται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, περιμένοντας τις δικογραφίες για να πάρουν την άγουσα προς την Ευελπίδων, όπως και κάποιοι δικαστές.

— Αν πάλι είναι παραμύθια θα έπρεπε να έχουν κατατεθεί μηνύσεις από τους θιγόμενους (δεν εκπροσωπεί κανείς τη δικαιοσύνη; τόσο χοντρόπετσοι είναι οι υπουργοί;), να έχουν  ασκηθεί διώξεις και να έχουν συλληφθεί οι εκδότες των συγκεκριμένων εντύπων και οι συντάκτες των… αν υπάρχουν.

Κανένα αυτί δεν ίδρωσε, κανένας δεν φαίνεται να θίγεται!

ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ -80 ΕΚΑΤ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ   — Περιθωριακά θα μου πείτε τα έντυπα κι ενδεχομένως με μηδενική κυκλοφορία.
Ισως, όμως παίζουν το ρόλο τους και για κάποιο λόγο τυπώνονται και εκδίδονται, όπως επίσης μπορεί να μην τ’ αγοράζει κανένας, διαβάζονται δυστυχώς ή ευτυχώς από αρκετούς και οι εντυπώσεις ή οι… αλήθειες μένουν.

Αυτές είναι οι δύο εφημερίδες με τις φοβερές αποκαλύψεις(;)

Αναρτήθηκε από zeidoron dtsoukas

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Ανδρέα Λοβέρδο δεν άκουσες, τίποτις????? Αβραμό????? Τίποτις????? Ξενογιαννακοπούλου????? Τίποτις????? Λυκουρέντζο?????
Ρε γαμώτο….. 3 στους 4 και παρατρίχα αρχηγοί κόμματος!!!!! Να τους υποψιαστώ όλους μέχρι αποδείξεως του εναντίου???? Έτσι μούρχεται να πλακώσω στις επερωτήσεις τους Σαμπατακάκη και Ρακιντζή, αν και σε τέτοια κωφάλαλοι είναι…..

Απάντηση