ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ 2  — Η κωμωδία της πρότασης μομφής του πεντόβολου Τσίπρα, φτάνει στη κορύφωσή της και φαίνεται να ολοκληρώνεται στη… μορφή, για να αποκτήση άλλοθι η χουντικιά καραμνημονιακιά, πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του γκαγκά Παπανδρέου.
   — Η κυρία με τις όψιμες ευαισθησίες απέναντι στον λαό που έχει χιλιοπροδώσει ως μέλος χουντικής μνημονιακής κυβέρνησης, είχε γίνει ευρύτατα γνωστή για τα ρουσφέτια, με τους αθρόους διορισμούς συγγενών και συγχωριανών της!!!!
   — Τους τελευταίους μήνες δεν κρύβεται ότι ως ποντικίνα που εγκαταλείπει το σάπιο καράβι του ψευδοΠΑΣΟΚ, έχει αραβωνιαστεί με τον…. ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης!!!!!

  — ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ 20 Οκτωβρίου 2013:  Θ.Τζάκρη: Φλερτ με την αυτοδιοίκηση και τον ΣΥΡΙΖΑ
   — Η βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία να επιστρέψει στην τοπική αυτοδιοίκηση, απ όπου ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τα κοινά πριν από δεκαπέντε χρόνια. Ωστόσο, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, πληροφορίες επιμένουν ότι η Θεοδώρα Τζάκρη ενδιαφέρεται να διεκδικήσει το Δήμο Αριδαίας. Μάλιστα, άσπονδοι φίλοι της στο ΠΑΣΟΚ αποδίδουν σ αυτή την πρόθεσή της τον αντιμνημονιακό οίστρο που έχει δείξει το τελευταίο διάστημα και προβλέπουν ότι οι αντικυβερνητικές της παρεμβάσεις θα πολλαπλασιαστούν στο άμεσο μέλλον.
   — Οι ίδιοι άσπονδοι σύντροφοί της μας ενημερώνουν ότι η βουλευτής Πέλλας διατηρεί ανοιχτούς διαύλους με τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι η συνεννόηση μεταξύ των δύο πλευρών έχει προχωρήσει ιδιαίτερα. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι αυτό θα καταδειχθεί και στην πράξη σύντομα, στην πρώτη κρίσιμη ψηφοφορία, όταν η Θ. Τζάκρη βγει εκτός «γραμμής» -για μια ακόμη φορά αλλά ίσως τελευταία με την ιδιότητα της βουλευτή ΠΑΣΟΚ.

  — ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ 12 Οκτωβρίου 2013:  Θ. Τζάκρη για Δήμαρχος Αριδαίας>
— Η βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία να επιστρέψει στην τοπική αυτοδιοίκηση, απ όπου ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τα κοινά πριν από δεκαπέντε χρόνια. Ωστόσο, οι πληροφορίες επιμένουν ότι η Θεοδώρα Τζάκρη ενδιαφέρεται να διεκδικήσει το Δήμο Αριδαίας. Μάλιστα, άσπονδοι φίλοι της στο ΠΑΣΟΚ αποδίδουν σ αυτή την πρόθεσή της τον αντιμνημονιακό οίστρο που έχει δείξει το τελευταίο διάστημα και προβλέπουν ότι οι αντικυβερνητικές της παρεμβάσεις θα πολλαπλασιαστούν στο άμεσο μέλλον.

ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ 1ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑ, ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΑΣΟΚογενή ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΑΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΠΑΙΞΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Απάντηση