ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΠΑΓΚΑΛΟΣ -ΚΟΥΡΕΜΑ  — Και να περιμένουν εκεί, έγκλειστοι τη δίκη τους,  και μετά από αυτήν την παραδειγματική τους τιμωρία, ως προδότες του έθνους και χωρίς κανένα ελαφρυντικό….

  — του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  — Γιατί είναι πρόκληση, αυτοί οι εγκληματίες σε βάρος του έθνους να κυκλοφορούν ελέυθεροι και να επιδίδονται σε κηρύγματα ήθους, αποκαλώντας λαϊκιστή όποιον τολμά να τους ξεβρακώσει, και την ίδια στιγμή να καταδικάζουν την κοινωνία – θύμα τους να βιώσει την κόλαση των ολέθριων επιλογών τους. Δείτε λοιπόν και μία ακόμη πολύ οδυνηρή πλευρά του SUCCESS STORY του ανεκδιήγητου Σα(χλα)μαρά και των συνεργατών του. Σήμερα ανακοινώθηκε πως η Διοικητής του ταμείου των Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) ενημέρωσε τη Βουλή πως είναι εξασφαλισμένη η κανονική καταβολή συντάξεων μέχρι τέλος τους έτους. Λεφτά τέλος δηλαδή…
  — Τα αποθεματικά του ταμείου πήγαν στα θησαυροφυλάκια της Γκεστάπο…
  — Την ίδια στιγμή, τα αδέσποτα ομόλογα που κυκλοφορούν στην πιάτσα των συμμοριών και των ορνέων, πληρώνονται στο άρτιο από τα δουλικά της κατοχικής διοίκησης…
  — Η συμμορία του PSI συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερη και να τολμά να παραδίδει μαθήματα ήθους και πολέμου υπέρ… σωτηρίας της πατρίδος…
  — Και οι δήμιοι της κατοχικής διοίκησης ετοιμάζουν κατασχετήρια για τα σπίτια των ανήμπορων πλέον να ανταποκριθούν οφειλετών. 
  — Μαθαίνουμε πως μέχρι σήμερα, ούτε το 8% από το σύνολο των οφειλετών στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών δεν εντάχθηκαν στη ρύθμιση του αίσχους.Δηλαδή από τους 370.000 οφειλέτες του Ταμείου στην ρύθμιση μπήκαν όλοι και όλοι 28.500 ασφαλισμένοι, με συνέπεια το ταμείο να εισπράξει μόλις 170 εκατομμύρια ευρώ.
  — Μάλιστα από το σύνολο των οφειλετών που μπήκαν στη ρύθμιση το 60% οφείλει εως 15.000 ευρώ και το 31% πάνω από 20.000 ευρώ.
Πού είναι η τυφλή και αδέκαστη δικαιοσύνη που υποχρεούται εκ του Συντάγματος να παρέμβει άμεσα μπροστά σε αυτό το αίσχος???

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση