ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΪΜΟΥ   — ΜΠΑΝΑΝΙΑ:

  — Με αφορμή ανάλογη ανάρτηση στη ΖΟΥΓΚΛΑ σήμερα, με θέμα “Συμβόλαια Απάτης” που αφορά παράνομη δραστηριοποίηση της μονοπρόσωπης ΕΠΕ “General Commodities Trade Ltd” ως δήθεν ασφαλιστικής εταιρείας, το έψαξα λίγο και…. καράφλιασα!!!!

  — Η δράση αυτής της εταιρείας μαϊμούς, σέρνεται στη μπανανία μας, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2013!!!! και για του λόγου το αληθές, διαβάστε την ανάρτηση “Ασφαλιστική… φάντασμα στην Ελληνική αγορά!

  — Εκτός από το στοιχειώδες της έκδοσης Ελληνικού ΑΦΜ, το μόνο έγγραφο που επισημοποιεί την εν Ελλάδι εγκατάσταση της “General Commodities Trade Ltd” είναι αυτό που βλέπετε εδώ αναρτημένο και το οποίο δεν έχει καμία σχέση με νόμιμη ίδρυση και λειτουργία ασφαλιστικής εταιρείας. Πολύ περισσότερο, δεν πιστοποιεί το έγγραφο αυτό, ότι η εν λόγω ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, εκπροσωπεί στην Ελλάδα, οποιαδήποτε νόμιμη ασφαλιστική εταιρεία του ΕΟΧ (Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου). Έλαβαν υπόψη μια απλή θεώρηση εγγράφου και έδωσαν άδεια εγκατάστασης, χωρίς περιγραφή του αντικειμένου ύπαρξης της ΕΠΕ “General Commodities Trade Ltd”!!!!!!

  — Η εν Ελλάδι μονοπρόσωπη ΕΠΕ ανήκει σε κάποιον ΠΑΠΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΡΕΝΟΥ, ο οποίος με 5.000 Λέβα (=2.500€) ίδρυσε στη Βουλγαρία (Οδός Τσαρ Σιμεών 300, πολυκατοικία 204, γραφείο 1, Σβετά Τρόιτσα, δήμος Ιλίντεν, Σόφια Τ.Κ. 1309) την εκεί “General Commodities Trade Ltd” η οποία και ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ αλλά δηλώνει μεταξύ πολλών άλλων, μεσιτίες ασφαλιστικών εργασιών!!! Άλλωστε τι σκατά ασφαλιστική εταιρεία να είναι με 2.500€….

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΪΜΟΥ 1  — Ο Πάπαλος (!!!!!!) για να ξεγελά τα εδώ θύματα, χρησιμοποιούσε το λογότυπο της Βουλγάρικης Ασφαλιστικής εταιρείας LEV INS, για το οποίο όμως έχει εκδοθεί εδώ η η υπ’ αριθμ. 9199/13 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία απαγορεύεται στη μονοπρόσωπη ΕΠΕ του …Πάπαλου να το χρησιμοποιεί. Αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα και σύμφωνα με πρόσφατο “συμβόλαιο” που δημοσίευσε η ΖΟΥΓΚΛΑ, εξακολουθεί να χρησιμοποιεί παράνομα το λογότυπο.

  — Το τραγικό με τη μπανανία μας είναι, ότι ενώ είναι ενήμερα πολλά όργανα του χώρου της ιδιωτικής ασφάλισης, σωματεία ασφαλιστών και επιμελητήρια, προς τα οποία η Τράπεζα της Ελλάδος έδωσε ξεκάθαρη απάντηση (ΕΓΓΡΑΦΟ 2) για την ανυπαρξία της  “General Commodities Trade Ltd” του Πάπαλου ως ασφαλιστικής εταιρείας ή εκπροσώπου ασφαλιστικών εταιρειών, αυτός συνεχίζει ανενόχλητος να ξεγελά και να εισπράτει ασφάλιστρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ…!!!

1 Comment

  • Ο/Η ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΑ λέει:

    ΣΩΠΑ ΚΑΛΕ! ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ? ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΑΤΕ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ? ΤΟΥΣ ΡΕΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ? ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ! (;) ΑΑΑΑΑΑΑΑ & ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ….ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΈΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ & ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!(& ευτυχώς δηλαδή που δεν…) αυτά τα ολίγα για αρχή…

Απάντηση