ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ -ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ  — Πέρασαν αρκετές μέρες από τη πρώτη ανάρτηση, αλλά έχει γούστο!!!!

  — Καύσιμα για τ΄ άρματα μάχης βρήκαμε. Έστω και με χορηγία. Το ίδιο ισχύει και για τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα. Το θέμα της παρέλασης λύθηκε. Χρήματα και μάλιστα πολλά για την άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ επίσης βρέθηκαν και ας μην μας έκανε το χατήρι ο καιρός με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να μην δει παρά ελάχιστα απ΄ όσα είχαν προγραμματιστεί να γίνουν. Μήπως να αρχίσουμε να ψάχνουμε χρήματα και για τις τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στις μονάδες μας;
   — Οι καταγγελίες από στρατεύσιμους είναι πλέον μαζικές. Χρησιμοποιώντας το “κανάλι” του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων επισημαίνουν τραγικές ελλείψεις που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με καμία λογική:
   • Στο 211 Μηχανοκίνητο Τάγμα Εθνοφυλακής στη Ρόδο το πιο πολύτιμο δώρο για τους στρατιώτες τώρα που ο καιρός άρχισε να κρυώνει είναι ένα πουλόβερ. Για τα οποία όπως έχουμε ξαναγράψει υπάρχει μεγάλη έλλειψη στις Ένοπλες Δυνάμεις.
   • Καταγγέλουνν επίσης ότι στην μονάδα δεν υπάροχυν ούτε…μαχαιροπήρουνα με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να αγοράζουν οι ίδιοι “μαχαιροπήρουνα μιας χρήσης” .
   • Το πιο φοβερό όμως που έχει να κάνει και με την εκπαίδευσή τους είναι ότι υπάρχει έλλειμμα σκηνών! Ελπίζουμε να μην τους βάλουν να αγοράσουν για να κάνουν “σκηνάκια” όταν έρθει η ώρα.
   — Εξίσου ανησυχητικά είναι όσα μας μεταφέρονται για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των στρατευσίμων. Οι γιατροί σ΄ όλες τις μονάδες της Ρόδου είναι δυσεύρετοι.

Αναρτήθηκε από  onalert.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προ αμνημονεύτων χρόνων, όταν η θητεία ήταν γερό αγγούρι, υπηρέτησα πολλούς μήνες στο 211 Τ.Ε. της Ρόδου.

Απάντηση