ΜΕΤΟΧΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ - ΕΚΤΙΜΗΣΗ 80€ -ΝΟΕ 2013 B  — Κάποιοι αετοί χωρίς φτερά, κάνουν παιχνίδι υπερκοστολόγησης των χαρτιών της πάλαι ποτέ Τράπεζας της Ανατολής (Banque d’Orient) και μέσω του http://www.ebay…. προσπαθούν να πουλήσουν σχεδόν άχρηστα κωλόχαρτα, προς 225.000,00 € μέχρι και προς… 300.000,00€!!!!! Τρομάρα τους!!!

  — Επειδή ο Μπαρμπανίκος είναι πολύ πρωτοπόρος στο στόρι της Τράπεζας της Ανατολής (Banque d’Orient) και επειδή τον διαβάζουν ανω των 1.800 νοματαίων ημερησίως και επειδή κανέναν δεν επιθυμεί να πάρει στον λαιμό του από άγριο μαυραγοριτισμό τρίτων, εφιστά τη προσοχή στο φιλοθεάμον κοινό του και τους ενημερώνει ενυπογράφως, ότι η εμφανιζόμενη άνοδος τιμών άχρηστων μετοχών στο ebay, τυγχάνει καιροσκοπική και άκρως κερδοσκοπική και θέλει τους φίλους του, μακράν από παγαπόντηδες πωλητές.

  — Κάναμε ντόρο δε λέω και οφέλειαν στις φιλοτελικές εταιρείες προκαλέσαμε, αλλά σε διάστημα σχεδόν 3 χρόνων, από τα 50 ΕΥΡΩ της ενάρξεως του νταβαντουρίου, την σήμερον η αποτίμηση της μετοχής, δεν ξεπερνά σε φυσιολογική διεθνή αγορά άνευ μαυραγορίτου, το ποσό των…. 80 ΕΥΡΩ!!!! Οπότε?????

  — Οπότε όποιος πάει και σκάσει 300.000€ για ένα τεμάχιο σαβούρας, κακό του κεφαλιού του και φίλος μου παύει να υπάρχει στο εξής, ένεκα βλακείας με περικεφαλαία.

  — ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ δημοσιοποιώ μία προσφορά τρέχοντος μηνός ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΡΙΞΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΤΙΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΩ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΩ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΔΙΚΟΠΗ.

  — ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάποιες αποκρύψεις στοιχείων τις έκανα εξεπίτηδες και επιτούτου και ένεκα μιμητισμού και επιφυλάσσομαι για τα περισσότερα και τα εφθινότερα, διότι ως λέγουν οι Γάλλοι μετοχοπαραγωγοί, επιθυμούν να γεμίσουν με μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής (Banque d’Orient), όλη την Ελλάδα, για να την γλυτώσουν από κάθε ρουφιάνο σωτήρα.

Απάντηση