ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ 1  — Στην δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας 742 Αλβανών οι οποίοι καταζητούνται για διάφορα ποινικά αδικήματα προχώρησε χθες το Υπουργείο Εσωτερικών της Αλβανίας.

  — Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σε μερίδα του αλβανικού τύπου διευκρινίζεται πως στην λίστα συμπεριλαμβάνονται άτομα που θεωρούνται επικίνδυνα και που έχουν καταδικαστεί σε τουλάχιστον 5 χρόνια φυλάκιση και τώρα πλέον καταζητούνται.

  — Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ειδική σελίδα της αλβανικής αστυνομίας για να βρει όλες τις σχετικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων και φωτογραφιών, όλων των προσώπων που καταζητούνται.

  — Διευκρινίζεται πως μεταξύ των 742 καταζητούμενων, 23 είναι γυναίκες, 47 άτομα έχουν δικαστεί με ισόβια και 101 άτομα με 25ετη φυλάκιση. Η συντριπτική πλειοψηφία έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονια.

  — Ο Αλβανός Υπουργός Εσωτερικών Saimir Tahiri σχολιάζοντας το γεγονός χαρακτήρισε ιστορική στιγμή την δημιουργία της νέας πλατφόρμας επικοινωνίας για τη συνεργασία μεταξύ πολιτών και αστυνομίας.

  — Αναρτήθηκε από ΑΥΤΟΝΟΜΗ

Απάντηση