ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΛΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

15 Φεβρουαρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Είδαμε νωρίτερα, μια τους υπαλληλίσκους της τρόϊκας να μας κυβερνούν και δήθεν να μας ξεπουλάνε, είδαμε και τους ηρωισμούς της κλανιάς των δεξιόθεν και των αριστερόθεν του πολιτικού φασισμού, μας είπαν και τα αληταριά των ΜΜΕ, πως τάχατες είδαν και τον γκαγκά θυμωμένο, αλλά μας τα λένε πολύ μπερδεμένα και ακόμα περισσότερο παρθενορραμμένα!!!!!
Λοιπόν ξεφτίλες της φακής, 16 μήνες, εκτός απ’ το ανύπαρκτο πουλί σας, συνέχεια παίζετε και το αυτό σενάριο. Βγήκε μαθές, κι ο Γιούνγκερος και σκατά στα μούτρα σας και είπε τι???….. Κι αφού θύμωσε ο απατεώνας γκαγκάς για δέκατη ανακοίνωση μνημονίου και χέστηκε ο Στρος Κάαν από τον πολύ θυμό του ληστή γκαγκά, τι σκατά ήθελε να μας τα επαναλάβει ο Γιούνμερος?????? Σσσςςςςς, κοιμάται ο λαουτζίκος και θα τον ξυπνήσετε απότομα και τότες…… ΛΟΙΠΟΝ:

Να μη γινόμαστε αφελείς και χάβουμε αυτά που γράφει το αληταριό του συγκροτήματος (πρώην) Λαμπράκη. Δεν είναι πρώτη φορά που η τσογλαναρία της τρόϊκας βγαίνει και το παίζει δραγουμάνα. Κάθε φορά που οι ληστοσυμμορίες τρόϊκας και Παπανδρέου συμφωνούν για την επόμενη καταλήστευσή μας, είναι συμφωνημένο από την ομοσπονδία των ληστών μας, ότι θα το βγάζουν πρώτοι προς τα έξω, οι καραγκιόζηδες υπαλληλίσκοι της ΕΕ και του ΔΝΤ. Δηλαδή οι τελευταίες τρύπες του ζουρνά μας. Μετά βγαίνει ο γκαγκάς Παπανδρέου, κάθε φορά ……”θυμωμένος”, όχι γιατί οι συναίτεροι κλέφτες είπαν ψέματα, αλλά γιατί (δήθεν) βγήκαν και το είπαν αυτοί!!!!… Λες και δεν ξέρουν (πάντα -κάθε φορά που μας νεοκλέβουν), ότι είναι αυτός ο μόνος μεγάλος βεζύρης!!!.. Μετά από λίγο βγαίνουν και οι Σαμαράδες, οι Καρατζαφέρηδες, οι Παπαρορήγες κι ο μπέμπης με τα πεντόβολα στο χέρι, λένε μια μαλακία ο καθένας και πάπαλα…. κι’ αυτά έχει η ζωή (στο στιλ της Παπαρορηγός…
Ύστερα (και τι να πούμε για το κατάμαυρο ύστερα), βγαίνει (πάντα) η διαρροή, ότι ο απατεώνας Παπανδρέου θύμωσε και παρά λίγο να δείρει τον συνέταιρό του στη κλεψιά Στρος Κάαν, για να βγουν 40 αποκλειστικότητες ΣΕ ΟΛΑ τα πουλημένα ΜΜΕ, για να μας διδάξουν οι τρισάθλιοι κοντυλοφόροι της παρακρατικής χούντας των Εβραίων Αθηνών και Βρυξελών, για το πόσο γενναίος είναι ο πουλημένος  και ληστής γκαγκάς και πόσο πολύ τρόμαξε τους άθλιους τροϊκανούς….. ΟΥΣΤ και ξανά ΟΥΣΤ πουσταριά…..
Αυτό το πούστικο σενάριο μας το παίζουν και το ξαναπαίζουν και ξανά και ξανά, σε κάθε νέα νομιμοποίηση κλοπής του Ελληνικού Δημόσιου χρήματος. Τα τσογλανάκια, οι υπαλληλίσκοι των τροϊκανών, είναι συμφωνημένο να ξεκινούν τη δημοσιοποίηση κάθε νέας απάτης (αφού δεν τους ενδιαφέρει η επενδυτική απόδοση των δανείων), ώστε να λειτουργούν (οι υπαλληλίσκοι) σαν σάκος τους μποξ και να απορροφούν όσο γίνεται τους κραδασμούς.
Ακόμα δεν στέγνωσαν οι υπογραφές των θαλασσοδανείων (εκ προοιμίου κλεμμένων) και αντί να ασχολήστε με το που πάνε και γιατί δεν επενδύονται να αποδώσουν, ασχολείστε ρε τσανοκογλείφτες με την ανάγκη ξεπουλήματος κρατικής περιουσίας????? Γι’ αυτό ρε καθίκια σιγοντάρετε την έλευση και τη μόνιμη παραμονή των τροϊκανών????
Άραγε, σήμερα είναι ακόμα θυμωμένος ο γκαγκάς???? Να δείτε που σήμερα δεν θα έρθουν τα τροϊκανάκια……
Από φόβο θα έρθουν τον άλλον μήνα…. Προγραμματισμένα, που θάχει τελειώσει κι’ ο θυμός του γκαγκά… Ο Παπακωνσταντίνου είδατε ψυχραιμία???? Ούτε μια φορά δεν θύμωσε σε 16 μήνες….
Αφιερωμένο εξαιρετικά, από τον Μπαρμπανίκο στους γυμνοσάλιαγκες των ΝΕΩΝ και όλων των πουλημένων ΜΜΕ.
Καθίκια.– 

Απάντηση