Καταιγίδα επικίνδυνων πολιτικών έπληξε και τη Ρόδο.

23 Νοεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΡΟΔΟΣ - ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 1  — Στη Ρόδο υπηρέτησε 16 μήνες περίπου και την επισκέφθηκα άλλες 5 φορές. Υπηρέτησα κοντά στις πληγείσες περιοχές. Τη γνωρίζω αρκετά.

  — Τον χειμώνα η Ρόδος πάντα έχει βροχές και μπορούσε να κρατούν δύο 24ωρα ΑΔΙΑΚΟΠΑ, χωρίς να κινδυνεύει κανένας. Άλλες εποχές οι βροχούλίτσες έπεφταν με τα τουλούμια, αλλά πήγαιναν με ηρεμία πνεύματος να κάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

  — Η φράση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιάννη Μαχαιρίδη, περί…. “πρώην ρεμάτων” και το σχετικό ρεπορτάζ σήμερα, για κατάληψη των ρεμάτων ακόμα και από…. δρόμους, τα λέει όλα. Τι θα πει πλημμύρισε???? Θα πει ότι το νεράκι, φτάνοντας σε κωμοπόλεις και οικισμούς, ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,  δεν βρίσκει διέξοδο για… θάλασσα και είπε να σταματήσει σε κάθε κεντρική πλατεία να πιει κάνα καπουτσίνο ή και φραπέ.

  — Αν οι φιλόξενοι νοικοκυραίοι άφησαν τις πόρτες ανοικτές, οι νερουλίτσες ενθουσιάστηκαν και μπήκαν και σε σαλόνια και σε κρεβατοκάμαρες και σε υπόγεια. Όχι θα κάθονταν να σκάσουν για τα μαντρωμένα καταπατημένα ρέματα. Μη πάτε μακρυά…. Μια βόλτα στο δήμο Νεαπόλεως-Συκεών, στις παρυφές με το δάσος να πάτε!!!! Εκεί να δείτε καταπατητικές πατέντες του Δήμαρχου…. Και ΔΗΜΟΤΙΚΗ καταπάτηση των ρεμάτων και δρόμοι χωρίς υποδομές ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ!!!!!

ΡΟΔΟΣ - ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 2 -ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ  — Αυτά κάνουν ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΟΙ. Αυτά, και πάντα παραμονές δημοτικών εκλογών, όλοι βρίσκουν λεφτά για… πεζοδρόμια, όπου το εργολαβικό όφελος είναι τεράστιο και πέραν του επίσημου των διευθύνσεων τεχνικών υπηρεσιών. Που θα πάνε λοιπόν οι νερουλίτσες???…. Όπου βρουν πόρτα ανοιχτή τη καταδέχονται και μπαίνουν μέσα.

  — Δεν ξέρω πόσους πόντους βρήκαν και μέτρησαν τα παντοτινά σαΐνια βλακείας, αλλά αν το νερό είχε διέξοδο δεν θα έμενε μαντρωμένο…. Αυτά τα νερά, κατεβαίνουν από παντού και απλά εγκλωβίζονται, επειδή κάποιοι αλήτες έτσι αποφάσισαν. Πνίγονται κάθε χρόνο πόλεις, χωριά και οικισμοί, 100% παραθαλάσσιοι, επειδή κάποιοι με σημαιοφόρους τους δημοτικούς αρχόντους, καταπατούν και ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΝ τα ρέματα, ότι περισσεύει γίνεται χωματερή από τους δημοτικούς αρχόντους και το εναπομείναν, οδός αδιέξοδος.

  — ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ, ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ “ΑΨΟΓΗΣ” ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: Και τι θ΄ απογίνει με τη κυρία ψιλικατσού, που είχε σκόρπιο όλο της το απούλητο εμπόρευμα ξαπλωμένο στο πάτωμα, επειδή ένεκεν εμπιστοσύνης προς τις νερουλίτσες, πίστευε ότι αν την επισκεφθούν δεν θα της καταβρέξουν τη πραμάτεια της……

 

Απάντηση