ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ  3-1  — Με εξαίρεση τον τερματοφύλακα του Άρη Διούδη, που ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι έπιασε στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, η ομάδα του Άρη, μια ομάδα χώμα, κατάφερε με ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, να καρδιοχτυπήσει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

  — Το πρώτο ημίχρονο, ήταν από τα χειρότερα που έχω δει, όπου η αρνητική πρωταγωνίστρια, ήταν η ομάδα του Άρη, η οποία επιδόθηκε σε καταστροφικό παιχνίδι, με καθυστερήσεις και διακοπές του παιχνιδιού, καταφέρνοντας να κλέψει και να εξαφανίσει 15 και λεπτά. Από αυτή την ουσιαστική κατάργηση μεγάλου μέρους του πρώτου ημιχρόνου, ο διαιτητής Σιδηρόπουλος, κράτησε περίπου 4-5 λεπτά. Αυτός ο τρόπος ΑΝΤΙΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, επικουρούμενος με εριστική συμπεριφορά στον γηπεδούχο αντίπαλο, κατάφερε να εκνευρίσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Όμως στον ΠΑΟΚ ανήκει ο χειρότερος παίκτης του αγώνα και αυτός είναι ο Ολίσε.

  — Ο άνθρωπος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, και το μόνο που έχει, είναι μια άσκοπη κινητικότητα, από την οποία στο τέλος παραπατάει σαν μεθυσμένος. Όποτε και αν χρησιμοποιήθηκε, κατάφερε να αποσπάσει βρισιές και αποδοκιμασίες από το σύνολο των φιλάθλων. Δεν πρέπει να μείνει στον πάγκο…. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ και μου είναι αδιάφορο, αν ευδοκιμήσει σε άλλη ομάδα. Στον ΠΑΟΚ κατά γενική ομολογία (πλην προπονητού) είναι άχρηστος. Τον Στοχ κυνηγούν κάποιες φήμες, αλλά στο γήπεδο, ο Ολίσε αποδεικνύεται “μεθυσμένος.”

  — Παρά το αντιποδόσφαιρό της, η ομάδα του Άρη κατάφερε να προηγηθεί στο 59΄ με τον Ουντόζι. Όμως το Β΄ ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον ΠΑΟΚ και οι τρεις αλλαγές (57’ Βούκιτς αντί του Λόρενς, 64’ Στοχ αντί του φρικτού Ολίσε, και 67’ Λούκας αντί Σαλπιγγίδη) έδωσαν πολύ καλύτερη εικόνα στον ΠΑΟΚ.

  — ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ (22) φοβερές τελικές προσπάθειες για τον ΠΑΟΚ, αλλά οι παίκτες του είχαν απέναντι τον εκπληκτικό σήμερα τερματοφύλακα Διούδη, που πραγματοποίησε φανταστικές αποκρούσεις. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, παρά το τέρμα που δέχθηκαν, δεν σταμάτησαν να “βλέπουν” συνέχεια το τέρμα του Διούδη και η ποδοσφαιρική τάξη αποκαταστάθηκε, με τα γκολ του Λούκας στο 72’, του Αθανασιάδη στο 80’ και του Βούκιτς στο 90’.

  — Η εικόνα που βλέπετε στη φωτογραφία (όπου χάθηκε μια καταπληκτική ευκαιρία του ΠΑΟΚ) είναι η εικόνα του παιχνιδιού. Ο Άρης κλεινόταν και φαινόταν σαν να παίζει με…. 6 τερματοφύλακες. Αυτή η ομάδα του Άρη, αν συνηθίσει να παίζει έτσι, θα οδεύσει ολοταχώς για Β΄ εθνική κατηγορία. Με έναν τερματοφύλακα και έναν επιθετικό και 9 πτώματα, αυτή η ομάδα δεν έχει καμιά τύχη.

Απάντηση