ΤΑ 8 ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ  — Μέρες τώρα παρακολουθούμε την κόντρα υπουργού Υγείας και ΣΥΡΙΖΑ να κορυφώνεται με βαριές κατηγορίες εκατέρωθεν.”Είστε εκπρόσωποι των φαρμακοβιομηχάνων” λέει ο ένας,”είσαι ντίλερ των πολυεθνικών” απαντάνε οι απέναντι.

  — Κι ενώ αυτοί κοκορομαχούν εκ του ασφαλούς με γεμάτα στομάχια και εξασφαλισμένη περίθαλψη ο κοσμάκης υποφέρει καλούμενος να πληρώσει από την τσέπη του (που δεν έχει) για την κάλυψή του,άσχετα αν κατέβαλε κανονικά τις ασφαλιστικές του εισφορές όταν δούλευε!

  — Κι όμως η τυφλή Δικαιοσύνη και σ’ αυτή την περίπτωση παραμένει κουφή. Τι άλλο δηλαδή πρέπει να ειπωθεί ακόμα ώστε να συγκινηθεί κάποιος εισαγγελέας και να τραβήξει αυτιά;

  — Εξαιρετικά περίεργη η στάση της Δικαιοσύνης με τις επιλεκτικές ευαισθησίες της!

Ζείδωρον

Διαβάστε τη σημερινή συνέχεια  
Αυτά είναι τα 8 ψέματα του Γεωργιάδη σύμφωνα με την σημερινή Αυγή
1. Χωρίς φάρμακα το 28% των πολιτών, ενώ ο Γεωργιάδης λέει ότι τους καλύπτει όλους
2. Λέει ότι μειώνει την τιμή 6.000 φαρμάκων, ενώ μειώνει τις τιμές 17 δραστικών ουσιών
3. Μειώνει τη δημόσια φαρμακευτική δαπάνη κατά 500 εκατ. μετακυλίοντας το κόστος στην τσέπη των ασφαλισμένων
4. Λέει ότι θα μειώσει τις τιμές 265 φαρμάκων που είχε αυξήσει μόλις τον Αύγουστο
5. Καταγγέλλει τη διαπλοκή, ενώ εξουσιοδοτεί τον εαυτό του να κάνει μυστική διαπραγμάτευση
6. Παραδίδει την αγορά φαρμάκου στην πολυεθνική Teva, ενώ καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εξυπηρετεί την εγχώρια φαρμακοβιομηχανία
7. Λασπώνει το ραδιόφωνο “Στο Κόκκινο 105,5” για συναλλαγές με τις φαρμακοβιομηχανίες επειδή πήρε διαφήμιση 3.600 ευρώ! Μήνυση και αγωγή από τον ραδιοσταθμό
8. Με την επίμαχη τροπολογία προβλέπει αυξήσεις στις τιμές, αν τις ονομάσει… διορθώσεις!

Πρωτοσέλιδη συνεχίζει να είναι η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ και υπουργού Υγείας. 
Η … βεντέτα συνεχίζεται με νέο … χτύπημα από την Αυγή που κάνει λόγο για τα “8 ψέμματα του Α. Γεωργιάδη”!

Η εφημερίδα τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί τα ελληνικά επώνυμα γενόσημα και ισορροπία των ελληνικών με τις πολυεθνικές εταιρείες, σε τρεις σελίδες μάλιστα παραθέτει απόψεις και στοιχεία εναντίον του υπουργού. Επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δίνει σήμερα  συνέντευξη με μόνο θέμα την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον υπουργό Υγείας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Α. Γεωργιάδης επανέλαβε την κατηγορία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκπρόσωπος των φαρμακοβιομηχάνων. Μάλιστα ανέφερε πως ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί στοιχεία από ανακοινώσεις της ένωσης των φαρμακοβιομηχάνων. Μίλησε για μείζον πολιτικό ζήτημα που προκύπτει από τη στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Ο κ. Γεωργίαδης μάλιστα επιτέθηκε και στην διευθυντή της Αυγής μιλώντας για συκοφαντίες σε βάρος του.
Ο υπουργός Υγείας τόνισε μάλιστα ότι θα ήθελε να εξηγήσει γραμμή, γραμμή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές την τροπολογία για τα φάρμακα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσει “όχι” θα το κουβαλάει μια ζωή.
Αναρτήθηκε από zeidoron dtsoukas

Απάντηση