Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Δυναστεία και στο ποδόσφαιρο»!

29 Νοεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Δημήτρης Γιαννακόπουλος -ΠΑΟ  — Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάθισε μόλις για 25 λεπτά στη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, καθώς παρέλαβε τα οικονομικά στοιχεία που είχε μαζέψει ο Mr ΣΚΑΪ και αποχώρησε. Αυτό που λένε από τον Παναθηναϊκό είναι πως το ραντεβού πήγε πολύ καλά, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παρουσιάζει το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ και να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών.
Λίγα λεπτά μετά την αναχώρησή του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε στην ακόλουθη γραπτή δήλωση

  — «Σήμερα Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013, στα Γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ του κ. Αλαφούζου και εμένα, με επίκεντρο το καλό του Συλλόγου και μόνο.

  — Σκοπός της συζήτησης ήταν, να εκδηλώσω και επισήμως στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το ενδιαφέρον μου για ενεργό συμμετοχή στην προσπάθεια αναγέννησης της πράσινης ΠΑΕ.

Για αυτό και ζήτησα από τον κ. Αλαφούζο όλα τα απαραίτητα στοιχεία, οικονομικά και μη, προκειμένου να εξετάσω εάν και εφόσον υπάρχει γόνιμο έδαφος, ώστε να προχωρήσω αποφασιστικά και χωρίς δεύτερες σκέψεις, ύστερα βέβαια και από τη δική του σύμφωνη γνώμη.

Ο κ. Αλαφούζος συμφώνησε να μου αποστείλει το ταχύτερο δυνατόν όλα τα στοιχεία, προκειμένου να προβώ μαζί με τους συνεργάτες μου σε όλες τις απαραίτητες οικονομοτεχνικές μελέτες.

Με την ολοκλήρωση της μελέτης αυτών των στοιχείων, θα είμαι έτοιμος να ανακοινώσω στο φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού, εάν πέραν της προσφοράς της οικογένειας Γιαννακόπουλου στην ΚΑΕ, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να προβώ σε μια επίσης σημαντική επένδυση, στην ΠΑΕ αυτή τη φορά, με αποκλειστικό στόχο να δούμε τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή εντός και εκτός Ελλάδας.

Κάθε άλλη λύση τη θεωρώ ημίμετρο και για αυτό όταν και εάν θα το αποφασίσω, θα αφιερωθώ ολοκληρωτικά στην ΠΑΕ, όπως κάναμε τόσα χρόνια και με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με σκοπό να χτιστεί ακόμα μια δυναστεία, αυτή τη φορά ποδοσφαιρική! Παρακαλώ όλες και όλους, φιλάθλους, παράγοντες και δημοσιογράφους, μέχρι τη στιγμή των επίσημων ανακοινώσεων, και με γνώμονα το καλό του Συλλόγου και μόνο, να χαμηλώσουν οι τόνοι.

Η συζήτηση για το μέλλον του Παναθηναϊκού δεν προσφέρεται για φιέστες ούτε εντυπωσιασμούς. Και αυτό θα ήταν το τελευταίο που θα επιθυμούσα στην παρούσα φάση. Αυτό που με ενδιαφέρει τόσο εμένα όσο και τον κ. Αλαφούζο, που ομολογουμένως έχει αναλάβει ένα αρκετά δύσκολο έργο, είναι το αύριο του Συλλόγου. Για το αύριο του Παναθηναϊκού, με σοβαρότητα και συναίσθηση της πραγματικότητας, θα μιλήσουμε ξανά όταν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις».

Δεν αφήνει την ΚΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Από την πλευρά του Προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίστηκε και επίσημα, προκειμένου να μην αποφευχθούν παρερμηνείες, ότι ασχέτως με τις εξελίξεις με την ΠΑΕ, δεν υπάρχει καμία πρόθεση, ούτε καν σκέψη αποχώρησης από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Αρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας στους οπαδούς της ομάδας και η φράση «ολοκληρωτικά» οφείλεται σε κακή διατύπωση.

Πηγή: gazzetta.gr

Αναρτήθηκε από  press-gr

Απάντηση