ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΟΝΙΑ  — Είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να αποδοκιμάσει τη μάστιγα των μασονικών συμμοριών, αλλά ο Βαρθολομαίος δεν το έκανε!!!

  — Καλώς ή κακώς, δικαίως ή αδίκως, ΑΔΙΑΦΟΡΟΝ, μια εφημερίδα εμφάνισε και τον Βαρθολομαίο, σε λίστα μεγαλομασόνων. Όφειλε να πάρει στάση ξεκάθαρη θέση ο ίδιος προσωπικά και να διαχωρίσει τη θέση του και να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ τις εγχώριες και διεθνείς ανακατοσούρες, με τις ποδίτσες, τα τρίγωνα και τους διαβήτες του διαόλου.

  — Αντί αυτού, βγήκε ….ανακοινωθέν της συνόδου της επισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, που λέει τι???? Τίποτα απολύτως!!! Άλλα λόγια ν΄ αγαπιώμαστε…..

  — ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ:

Ἀνακοινωθέν (28/11/2013).

Ἐξ ἀφορμῆς σχετικῶν δημοσιευμάτων, τό Οἰκουμενικόν Πατριαρχεῖον διά τοῦ παρόντος διαψεύδει κατηγορηματικῶς ὅτι ἡ Α.Θ.Παναγιότης, ὁ Οἰκουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαῖος, ἔχει οἱανδήποτε σχέσιν μέ τήν Μασονίαν.

Ἐν τοῖς Πατριαρχείοις, τῇ 28ῃ Νοεμβρίου 2013
Ἐκ τῆς Ἀρχιγραμματείας τῆς Ἁγίας καί Ἱερᾶς Συνόδου

Τον Μπαρμπανίκο δεν τον πείθει ο Βαρθολομαίος που δεν παίρνει θέση ούτε απαντά προσωπικά, αλλά δεν τον πείθει ούτε η Ελεύθερη Ώρα, όταν, ναι μεν μου εμφανίζει ως μασόνο και τον Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, αλλά μου κάνει γαργάρα τον αρχηγό του Μιχαλολιάκο, που είναι διαχειριστής του τίτλου της μασονικής Golden Dawn στην Ελλάδα, για τον οποίον έχω αναφερθεί στο παρελθόν εκτενέστατα.

Απάντηση