Της εβραμύνης το παιδί….

5 Δεκεμβρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ   — COMODO

   — Ο μικρός Δημήτρης πέρασε σαν οδοστρωτήρας από το υπουργείο υγείας (15 Φεβρουαρίου 2006 – 7 Οκτωβρίου 2009). Με γενναιότητα περνούσε δίπλα από τα πιράνχας και καταδεκτικός και από σπίτι καθώς ήταν, πάντα είχε τη καλημέρα για πάρτι τους. Ποτέ δεν τα φοβήθηκε….

  — Μπορεί να έφυγε για μεγαλύτερες καρέκλες, αλλά μοιάζει να είναι προσωπικές του επιλογές, οι διάδοχοι, Λοβέρδος και Άδωνις. Τα δικά του ερείπια ψάχνουν και εξοντώνουν οτιδήποτε διέφυγε της προσοχής του μικρού Δημητράκη. Ευτυχώς, εγώ έφυγα νωρίς, με τραύματα ολίγα….

  — Ποτέ όσο ζω, δεν θα ξεχάσω τη πλαστογράφηση του πρακτικού επιτροπής επιλογής επιθεωρητών…. Σαν φυλαχτό το κρατώ!!!… Οι μεγάλες καρέκλες, ίσως βοήθησαν τον μικρό Δημητράκη να ξεχάσει…. Εγώ όμως, πάντα τις είχα χεσμένες…

  — Τα τελευταία χρόνια, ακούμε τα χίλια μύρια για τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς…. Δισεκατομμύρια σε πολιτικές τσέπες, πιο τρανές και από όσες ίδρυσαν τα πιράνχας του υπουργείου υγείας…. Άραγε, να τα συνάντησε και αυτά ο γενναίος Δημητράκης??? Άραγε διατήρησε την έμφυτη ευγένειά του….

  — Χίλια δυό μάθαμε για τα κλαπέντα και ζαλιστήκαμε από τη σπατάλη των δις, με προεξέχουσες τις μίζες…. Όμως φαίνεται, ότι ο μικρός Δημητράκης είναι και εχέμυθος….. Αλλά και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι στο υπουργείο άμυνας, ευγενέστατοι επίσης…. ΠΟΤΕ τους δεν τον ρώτησε, π.χ. ο εντιμότατος κύριος Δήμος Βερύκιος, για το κατά πόσο μειώθηκε το κόστος των εξοπλισμών, από τότενες που αποκαλύφθηκαν τα κατάμαυρα σκάνδαλα με τις υπέρογκες μίζες για χαλασμένα υποβρύχια, τανκς και ελλειμματικά αερόπλανα!!!!

Σαν να μην άλλαξε τίποτις???? Κοστίζουν ακόμα, όσο κόστιζαν επί κλοπιμαίων προμηθειών Παπαντωνίου και Τσοχατζόπουλου?????

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ -με εβραιικο σκουφάκι kippah 1Κι΄ εγώ που ήλπιζα, ότι με τόσα που βρέθηκαν, θα είχε μειώσει στο μισό το δημόσιο χρέος ο Αβραμόπουλος μετά του Μπενιζέλου….

ΤΖΙΦΟΣ…

Απάντηση