ΠΑΛΕΓΡΙΝΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΠΑ 1  — ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑ (Πανεπιστημίου Αθηνών) ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ!!!!!

  — ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!!!

  — Με βάση ΜΟΝΟΝ αόριστη δήλωση του νεοφασίστα Αρβανιτόπουλου, ψευδοϋπουργού της νεοφασιστικής χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου, και γράφοντας στα άγραφα την ομόφωνη απόφαση της συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών, Εισαγγελέας επενέβη “αυτεπάγγελτα” και κάλεσε τον πρύτανη Θεοδόση Πελεγρίνη, να δώσει εξηγήσεις (σικ) για τους λόγους που δεν…. όρισε προσωπικό ασφαλείας για την απεργία των διοικητικών υπαλλήλων!!!!!

  — Βεβαίως, ΤΥΠΟΙΣ, ο Πελεγρίνης είναι ο ανώτερος διοικητικός προϊστάμενος του ΕΚΠΑ, όμως από τη βάση μέχρι τη κορυφή της ιεραρχίας ενός δημόσιου οργανισμού, υπάρχουν και λειτουργούν μονομελή και συλλογικά όργανα διοίκησης. Όλοι οι πρωτοετής φοιτητές νομικών σχολών γνωρίζουν, ότι σε καμία περίπτωση,  δεν έχει δικαίωμα το ανώτατο διοικητικό όργανο ενός δημόσιου οργανισμού, να υποκαθιστά (και πολύ περισσότερο να αναπληρώνει) τα κατώτερα από αυτόν όργανα στα καθήκοντα και στις αρμοδιότητές τους, ΟΥΤΕ βεβαίως δύναται το ανώτατο (μονομελές ή συλλογικό) όργανο διοίκησης ενός δημόσιου οργανισμού, να υποκαθιστούν και τα εισηγητικά προς αυτό όργανα (Γιάννης κερνάει – Γιάννης πίνει).

ΠΑΛΕΓΡΙΝΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΠΑ 2  — ΕΠΟΜΕΝΩΣ, πριν φτάσει ένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ, να καλέσει το ανώτατο μονομελές πρόσωπο διοίκησης ενός δημόσιου οργανισμού (εν προκειμένω Πελεγρίνης πρύτανης του ΕΚΠΑ) ως ΥΠΟΠΤΟΝ, θα πρέπει να έχει σαφέστατες ενδείξεις, ότι αυτά ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ, δεν συντρέχουν ως εισηγητικές ή αποφασιστικές αρμοδιότητες άλλου, κατώτερου μονομελούς ή συλλογικού οργάνου του Πανεπιστημίου, συμφώνως με τον Οργανισμό-Νόμο αυτού. Κοντολογίς, ο εισαγγελέας πριν εισβάλει ως Αρβανιτόπουλος στο ΕΚΠΑ, όφειλε να μελετήσει ΕΠΑΡΚΩΣ τον οργανισμό του Πανεπιστημίου Αθηνών, για να διαπιστώσει, αν η σύνταξη και υπογραφή καταστάσεων ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ κατά τις μέρες απεργίας, είναι της αρμοδιότητας του πρύτανη ή άλλου οργάνου!!!! Τι θα πει, “τον κάλεσε τον Πελεγρίνη ως… ύποπτοννννν!!!!” Ας καλούσε τον…. Στουρνάρα, που είναι κατά πολύ περισσότερο ύποπτος ως ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ, και δεν χρειάζεται να μελετήσει προς τούτο κανέναν οργανισμό…. Το γράφει στο κούτελό του.

  — ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, αλλά δεν παύει να έχει και τις ομοιότητες με άλλους δημόσιους οργανισμούς. Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, εκτός από τις δικαστικές του αρμοδιότητες, έχει και μια ευρεία γκάμα διοικητικών αρμοδιοτήτων, σαφώς προσδιοριζόμενων από την ισχύουσα νομοθεσία. Όπως ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για τον πρύτανη Πελεγρίνη, δεν μπαίνω κι΄ εγώ στις λεπτομέρειες, των διοικητικών αρμοδιοτήτων του προέδρου του Αρείου Πάγου, ή άλλου τινός προέδρου ανώτατου δικαστηρίου.

  — ΟΜΩΣ γενάται το εύλογο ερώτημα: αν κάτι ανάλογο, με ότι συμβαίνει με τις κινητοποιήσεις των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνέβαινε στον χώρο των δικαστηρίων, θα είχε διανοηθεί ποτέ εισαγγελικός λειτουργός, να καλέσει ΑΒΛΕΠΙ ΩΣ… ΥΠΟΠΤΟΝ τον πρόεδρο ενός ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ????

  — Για να μη κουράζεστε πολύ, σας λέω εγώ, ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ, διότι δεν είναι στις αρμοδιότητες του προέδρου ανώτατου δικαστηρίου, να συντάσσει και να θυροκολλεί καταστάσεις προσωπικού ασφαλείας, ένεκα απεργίας διοικητικών υπαλλήλων.

  — ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ: Ο Πελεγρίνη δεν απόκτησε τώρα, επ΄ ευκαιρία της πρυτανίας του, τη λόξα για θεατρικό σανίδι. Ερασιτέχνης είναι και το λέει και το παλεύει από παιδί. Όμως όλα τα χουντικά νεοφασισταριά της κυβέρνησης και των ΜΜΕ των εργολάβων και τραπεζιτών, τώρα ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ, ότι ο Πελεγρίνης σαν ηθοποιός είναι ατάλαντος…. ΕΠΕΙΔΗ στήλωσε τα πόδια στη χούντα του Σαμαρά!!! Δεν υπάρχει δελτίο ειδήσεων την τελευταία εβδομάδα, που τα χουντοκάναλα να μην ασχολούνται με τον ατάλαντο… ηθοποιό Πελεγρίνη…! Και το λένε κατά τρόπο, που να θέλουν να πείσουν, ότι η έλλειψη ταλέντου στην ηθοποιία του πρύτανη, φταίει για την ισοπέδωση ΚΑΙ των… πανεπιστημίων!!!!
ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.

Απάντηση