ΔΟΥ -ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ -ΠΙΣΤΟΛΙ  — Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ – ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ – ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

  — Πανικός σε φαρμακείο της Χαλκίδας – Ο φαρμακοποιός κλείδωσε και έβγαλε όπλο σε εφοριακούς που πήγαν για έλεγχο – Σε κατάσταση σοκ μία γυναίκα…

  — Ο εφιάλτης των εφοριακών ξεκίνησε όταν διαπίστωσαν παραβάσεις και άρχισαν να κόβουν πρόστιμοΟ φαρμακοποιός κατέβασε τα ρολά, άρχισε να τους βρίζει και τους απείλησε με όπλο για να φύγουνΟι εφοριακοί υπάκουσαν και κατήγγειλαν τα όσα έζησαν στο φαρμακείο σε αστυνομικό τμήμαΆφαντος ο φαρμακοποιόςΗ αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του, αλλά δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.

  — Σε εφιάλτη μετατράπηκε για δύο εφοριακούς της ΔΟΥ Χαλκίδας, το σαφάρι ελέγχων στο κέντρο της πόλης. Ήταν προχθές (04-12-2013) στις 20.30 το βράδυ, όταν οι δύο εφοριακοί μπήκαν στο φαρμακείο του 53χρονου Χαλκιδέου, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας. Κλείδωσε τους εφοριακούς και τους απείλησε με όπλο. Κατά την διάρκεια του ελέγχου, οι ελεγκτές διαπίστωσαν διάφορες παραβάσεις και την ώρα που πήγαν να κόψουν το πρόστιμο, τα αίματα άναψαν για τα καλά. Ο οξύθυμος φαρμακοποιός άρχιζε να τους βρίζει και αφού τους κλείδωσε μέσα στο κατάστημα κλέινοντας τα ρολά, τους απείλησε με πιστόλι, το οποίο έστρεψε σε βάρος τους, εξαναγκάζοντας τους να αποχωρήσουν.

  — Τρομοκρατημένοι οι δύο εφοριακοί μόλις έφυγαν από το φαρμακείο, πήγαν στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας παρουσία του Προιστάμενου Ελέγχων της ΔΟΥ Χαλκίδας, κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του 53χρονου φαρμακοποιού, ο οποίος έκλεισε το φαρμακείο και έχει εξαφανιστεί για να μην συλληφθεί στα όρια του αυτόφωρου. ΦΩΤΟ από eviazoom ΦΩΤΟ από eviazoom Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο εφοριακοί είναι νέοι στην περιοχή και η μία κοπέλα έχει υποστεί σοκ. Η αστυνομία παρουσία του Εισαγγελέα έκανε έφοδο στο σπίτι του το μεσημέρι, αλλά ο 53χρονος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

  — “Συγκλονίστηκε” ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Εύβοιας “Ήταν ανεπίτρεπτη η ενέργεια του και την καταδικάζουμε, είμαι βαθιά συγκλονισμένος….” τόνισε στο eviazoom ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Τσομώκος.

NEWSIT
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου, γιατί βιάζεται και καταδικάζει, και δεν απαιτεί ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ???? Ήταν παρόν στο περιστατικό ή αυτός ζήτησε τη διεξαγωγή ελέγχου??? Είναι γελοία η εκ προοιμίου καταδίκη του συναδέλφου του.
ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ και ενδεχομένως να κρύβονται άλλα κόλπα πίσω από την υπόθεση. Εδώ και αν πρέπει να επιληφθούν τα τμήματα αδιάφθορων της ασφάλειας.  Πολλοί ελεγκτές, έχουν βίτσιο, να ελέγχουν αποκλειστικά και κατ’ εξακολούθηση ….φαρμακοποιούς!!!! Για ψαχθείτε…. Ρωτήστε εν ανάγκη και τον Ρακιτζή. Κάτι θα έχει ακούσει. Κοινό μυστικό είναι οι “έλεγχοι” στα φαρμακεία. Η αντίφαση “κατέβασε τα ρολά εγκλωβίζοντάς τους υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ…. και …εξαναγκάζοντάς τους να αποχωρήσουν” λέει πολλά!!!!!!!

Απάντηση