ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ  — Αναρτήθηκε από το KAPISTRI

  — Με πολλές, ηχηρές απουσίες το δείπνο της «πράσινης» ΚΟ

  — Δεν ήταν μόνο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου που δεν πήγε στο δείπνο που παρέθεσε σε βουλευτές του στο σπίτι της Ελένης Κούρκουλα ο Ευάγγελος Βενιζέλος το βράδυ της Πέμπτης.

  — Από την πολιτική συνάθροιση, που επιμένουν να βαφτίζουν «κοινωνική» στο ΠΑΣΟΚ, έλειπαν ακόμα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Γιώργος Ντόλιος, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Νίκος Σηφουνάκης και ο Κώστας Τριαντάφυλλος. Και ενώ οι περισσότεροι είχαν φροντίσει να ειδοποιήσουν από πριν, συνοδεύοντας την απουσία τους με μία καλή δικαιολογία ο καθένας, ή λόγω ανωτέρας βίας (για όσους βρίσκονταν εκτός Αθηνών ή εκτός Ελλάδας), ιδιαιτέρως σχολιάστηκε η απουσία του Νίκου Σηφουνάκη που δεν ειδοποίησε ποτέ κανέναν.

   — Το δείπνο πάντως κύλησε πολύ ομαλά, πράγμα που φάνηκε και από το γεγονός ότι δεν το ‘διέλυσαν’ παρά στη μιάμιση τα ξημερώματα. Το μενού, πέραν από τα εδέσματα που τους προσέφεραν οι οικοδεσπότες, περιείχε όλα τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, καθώς τόσο ο προϋπολογισμός, όσο οι πλειστηριασμοί και ο φόρος ακινήτων σχολιάζονται πιο …ευχάριστα μεταξύ τύρου και αχλαδίου. Ειδικά για τον φόρο ακινήτων, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και πιο αναλυτικά ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για μία συνάντηση που είχε προηγηθεί μεταξύ του Γιάννη Κουτσούκου και του Χρύσανθου Λαζαρίδη.
   — Αν και το θέμα αναπτύχθηκε αναλυτικότερα, χθες, στη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.
   — Στο τραπέζι έπεσε και η επίθεση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας της τροπολογίας που κατέθεσαν υπέρ της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης και σε ομόφυλα ζευγάρια. Σε αυτή την συζήτηση πρωταγωνίστησαν δύο «παπαδοπαίδια», ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Κώστας Σκανδαλίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο κ.Βενιζέλος θα απαντήσει άμεσα, με προσωπική, όσο και σκληρή επιστολή στον Μητροπολίτη που απείλησε την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με …αφορισμό.
   — Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μοιράστηκε μία πρόσφατη ιστορία με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Πρωταγωνιστές αυτή την φορά, ήταν ο ίδιος, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Μανουέλ Μπαρόζο και ο Όλι Ρεν, όσοι δηλαδή βρέθηκαν σε μία κλειστή συνάντηση που προηγήθηκε εκείνης της ελληνικής αντιπροσωπείας με το Κολλέγιο των Επιτρόπων προ ημερών. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, εκεί ο κ.Μπαρόζο είπε στον Αντώνη Σαμαρά ότι θα πρέπει να τιμούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς αν δεν ήταν εκείνος (σ.σ. αναφερόταν στην θητεία του στο υπουργείο Οικονομικών) «η χώρα δεν θα έφτανε εδώ που βρίσκεται σήμερα, να εμφανίζει πλεόνασμα»…
 Πηγή: matrix24.gr

Απάντηση